U godini na izmaku proslavili smo punih 25 godina od izlaska prve epizode popularne humoristične serije Prijatelji.

Galerija Poklonom oduševite prijateljicu koja obožava Prijatelje H&M, majica, 19,99 eura (148,68 kn) Primark, papuče, 5 funti (44,12 kn) +7 Asos, šalica, 7,99 funti (70,50 kn)

Iako su producenti Prijatelja možda i vjerovali da rade na običnoj televizijskoj seriji, ona je s vremenom postala mnogo više od toga. Tijekom deset godina prikazivanja čak su i psiholozi istraživali utjecaj Prijatelja na društvo.

Svjetlucave štikle Samo neka se svjetluca: 10 poklona za prijateljicu koja obožava šljokice

Slika nije dostupna "Nova Rachel": Frizura Jennifer Aniston koja bi mogla nadmašiti klasik iz 90-ih

Između ostalog, frizuru koju je u seriji nosila Rachel (Jennifer Aniston) kopirale su žene diljem svijeta, uzrečica koju je redovito izgovarao Joey (Matt LeBlanc) "How you doin'?" postala je uobičajen dio razgovora, a kafić Central Perk u kojem su omiljeni likovi provodili mnogo vremena postao je inspiracija za uređenje kafića diljem svijeta. Serija je utjecala i na jačanje ideje kako su dobri prijatelji sve što trebamo u životu. I tu nije kraj.

Prijatelji su tijekom desetljeća prikazivanja postali jedna od najgledanijih i najobožavanijih serija, a i danas Rachel, Monica, Ross, Phoebe, Joey i Chandler imaju cijelu vojsku obožavatelja.

I među vašim prijateljicama sigurno se krije barem jedna obožavateljica kultne serije, a blagdani pred nama idealna su prilika da joj poklonite nešto što će ju uvijek podsjećati na omiljenu šestorku, ali i najbolju prijateljicu.

Zavirite u našu galeriju i provjerite dio opcija.

Asos, šalica, 7,99 funti (70,50 kn) Asos, šalica, 7,99 funti (70,50 kn) (Foto: Asos)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju