Mnogi od nas imaju prijateljicu koja naročito voli šljokice i sve što blješti. Nećete pogriješiti ako toj prijateljici za Božić poklonite nešto iz naše liste prijedloga.

Galerija Poklon Mango, 173 kn Pokloni za ljubiteljice šljokica - 4 +7 Mohito, 79 kuna

S dolaskom adventa i sezone blagdana, šljokice i blještavilo svuda su oko nas. U tome naročito uživaju ljubiteljice svega što se svjetluca i kojima šljokice nisu rezervirane samo za doba Božića i Nove godine.

One znaju da bling-bling detalji funkcioniraju tijekom čitave godine i da će uz šljokice i najobičniji dan biti poseban, pa i čaroban.

Želite li svoju prijateljicu koja obožava šljokice i svjetlucavo razveseliti s prigodnim darom za Božić, možda ideju pronađete u našoj fotogaleriji.

Pokloni za ljubiteljice šljokica - 4 Next, Šljokičasta posteljina, 361 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za prijateljicu koja voli kozmetiku, tu je mirisna vodica koja u isto vrijeme njeguje kožu i svjetluca. Ako pak imate prijateljicu koja ne ispušta tekućinu iz ruke, savršen je poklon blještava termosica koja će biti u službi modnog dodatka jer izgleda fenomenalno. 

Pronašli smo mekane i udobne svjetlucave papuče te posteljinu u bojama duge koja istovremeno sjaji. Za ljubiteljice džina, tu je ukusni i prekrasni džin domaće proizvodnje uz koji će blagdanski provod biti još slađi. 

Osam poklona za studentice koji će svaku domsku sobu učiniti ljepšom i ugodnijom Soba Pokloni za studentice Pokloni za studentice +5 Pokloni za studentice

Zavirite u našu galeriju na početku teksta i inspirirajte se baš originalnim idejama kojima ćete oduševiti ljubiteljice šljokica. 

Pokloni za ljubiteljice šljokica - 3 Amazon, Šljokičasta termosica, 203 kune (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju