Mnogi od nas imaju prijateljicu koja naročito voli šljokice i sve što blješti. Nećete pogriješiti ako toj prijateljici za Božić poklonite nešto iz naše liste prijedloga.

 

S dolaskom Adventa i sezone blagdana, šljokice i blještavilo svuda su oko nas. U tome naročito uživaju ljubiteljice svega što se svjetluca i kojima šljokice nisu rezervirane samo za doba Božića i Nove godine. One znaju da bling-bling detalji funkcioniraju kroz čitavu godinu i da će uz šljokice i najobičniji dan biti poseban, pa i čaroban.

Želite li svoju prijateljicu koja obožava šljokice i svjetlucavo razveseliti s prigodnim darom za Božić, možda ideju pronađete u našoj fotogaleriji. Za prijateljicu koja voli šminku, tu su sjenilo sa šljokicama ili zlatni eyeliner koji se može koristiti i na trepavicama. Ako pak naročito uživa u kićenju bora i blagdanskim dekoracijama, sjajan poklon bit će suknjica za bor sa šljokicama.

Slika nije dostupna Suknjica za bor s mašnama koja će biti "šlag na torti" kod ukrašavanja drvca

Pronašli smo i ukrasni jastučić u obliku jednoroga sav od šljokica kao i svijeću ukrašenu zlatnom zvijezdom – idealno za Božić i vrijeme kada su nam šljokice posebno drage, zar ne?


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju