Dok su naše majke i bajke ulazile u brak i gradile obitelj vrlo mlade, novoj generaciji ulazak u brak u ranim dvadesetima značio bi preskakanje nekih životnih stepenica.

Galerija Demi Moore i Freddy Moore Slavne žene koje su se udale jako mlade Slavne žene koje su se udale jako mlade +7 Drew Barrymore i Jeremy Thomas

Ipak, neke žene još su uvijek sklone tradicionalnom načinu razmišljanja, pa su uskočile u brak izrazito mlade. Neki su brakovi propali, a neki su postali najljepše ljubavne priče.

U svijetu poznatih osoba također postoje različita razmišljanja o ovoj temi. Dok su neke slavne žene odlučile da nikad neće stupiti u brak, druge su se udale i prije nego što su ušle u dvadesete.

U nastavku smo izdvojili deset slavnih žena koje su se udale izrazito mlade.

1. Demi Moore

Demi je imala samo 17 godina kad se udala za pjevača Freddyja Moorea. Njihova ljubav je bila intenzivna iako su se razveli dvije godine kasnije. Zanimljivo je da je Demi odlučila ostaviti prezime svog prvog supruga.

2. Olivia Wilde

Olivia se udala kao devetnaestogodišnjakinja. Njezin prvi muž je Tao Ruspoli, redatelj i talijanski princ. Njihova ljubav bila je intenzivna i trajala je čak osam godina. Vjenčali su se 2003. u školskom autobusu.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Olivia Wilde i Tao Ruspoli (Foto: Profimedia)

3. Uma Thurman

Uma Thurman imala je tek 20 godina kad se udala za Garyja Oldmana, engleskog kazališnog i filmskog glumca. Upoznali su se kad je imala 18 godina, a Oldman je nedugo nakon toga ostavio svoju ženu, glumicu Lesley Manville. Ni njihova ljubav nije potrajala – razveli su se samo dvije godine kasnije.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Uma Thurman i Gary Oldman (Foto: Guliver)

4. Rachel Miner

Ova se američka glumica udala s 18 godina za svog vršnjaka, zvijezdu filma Sam u kući Macaulayja Culkina. Jedno drugome bili su prva ljubav i više su puta javno istaknuli da su bili zaljubljeni preko ušiju. Razveli su se nakon dvije godine braka, ali su ostali jako dobri prijatelji.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Macaulay Culkin i Rachel Miner (Foto: Profimedia)

5. Melanie Griffith

Melanie je imala samo 14 godina kad je upoznala svog supruga Dona Johnsona. Pet godina kasnije su se vjenčali, a u braku su uživali tek šest mjeseci. To ipak nije bio kraj njihove ljubavne priče jer su se ponovno vjenčali 1989. i dobili kćer Dakotu Johnson, također poznatu glumicu. I njihov drugi brak se raspao 1994. godine.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Melanie Griffith i Don Johnson (Foto: Profimedia)

6. Marilyn Monroe

Kako bi izbjegla život u sirotištu, tada Norma Jean udala se za Jamesa Doughertyja, susjeda svojih udomitelja. Tada je imala 16 godina, a on 21. Razveli su se 1946. godine, nakon što se on pridružio američkoj vojsci.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Marilyn Monroe i James Dougherty (Foto: Profimedia)

7. Kim Kardashian

Kim je imala 19 godina kad je izgovorila sudbonosno da deset godina starijem producentu Damonu Thomasu. Kim je nekoliko puta javno priznala da žali zbog svog prvog braka.

Prije sam bila toliko ovisna o dečkima. Ne znam zašto jer nisam tako odgajana. Danas kad pogledam 19-godišnju sebe, nisam sretna s onim što vidim. Kad bih si barem mogla reći: 'Probudi se, prepametna si za ovo', rekla je Kim za Harper's Bazaar.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Damon Thomas i Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

8. Milla Jovovich

Mila se kao šesnaestogodišnjakinja udala za svog kolegu iz serije ''Munjeni i zbunjeni'' Shawna Andrewsa. Kasnije je priznala da se udala samo kako bi naljutila mamu, a njezina mama je i okončala taj brak.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Milla Jovovich i Shawn Andrews (Foto: Profimedia)

9. Cher

Američka pjevačica i glumica Cherilyn Sarkisian imala je samo 18 godina kad se udala za svoju veliku ljubav. Sonny Bono tada je imao 29 godina, a njihovu veliku ljubav okrunila je kćerkica Chaz. Razveli su se nakon deset godina braka.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Cher i Sonny Bono (Foto: Profimedia)

Poznate žene koje su postale mame nakon četrdesete Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima +3 Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima

10. Drew Barrymore

Poznata glumica imala je samo 19 godina kad se udala za supruga Jeremya Thomasa. On je tada imao 31 godinu i radio je kao vlasnik poznatog bara u Los Angelesu. Njihov brak trajao je samo 19 dana, ali su iz njega puno naučili.

Slavne žene koje su se udale jako mlade Drew Barrymore i Jeremy Thomas (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju