Znojenje je uobičajena pojava u ljetnim mjesecima, ali pretjerano izlučivanje ove tjelesne tekućine većinu će osoba staviti u neugodnu situaciju. Upravo zato pobrojali smo probleme koje razumiju samo oni koji se pretjerano znoje


1. Morate stajati savršeno mirno u tramvaju ili autobusu kako se odjeća ne bi lijepila za vas. Postali ste vješti u skrivanju mrlja na odjeći i pranju istih s omiljenih odjevnih komada.

2. Wet look kod vas nikada ne izlazi iz mode. Kosa vam je vječno zalijepljena za tjeme i izgleda 'mokro'.

3. Uznemiruje vas pomisao da se s nekime morate rukovati (jer su vam dlanovi uvijek vlažni, a to je tako neugodno).

Potrošili ste pravo malo bogatstvo na dezodoranse, a još uvijek niste pronašli super rješenje protiv znojenja.

4. Nije vam jasno zašto se trudite sa šminkanjem. Protiv vašeg znoja ne može se boriti niti jedan fiksator šminke, i za deset minuta vaše lice izgleda vrlo prirodno.

5. Kolege vam često komplimentiraju na odlučnosti jer ste idete vježbati prije posla. (u prijevodu: na posao dolazite kao da ste upravo izašli iz teretane).

6. Potrošili ste pravo malo bogatstvo na deodorante svih robnih marki i oblika, i još uvijek niste sigurni jeste li pronašli najbolje rješenje za sebe.

7. Neprestano njuškate svoja pazuha – a ponekad to ne činite pretjerano suptilno – jer ste u strahu da ne mirište dobro.

8. Nerado sjedate u restoranima i kafićima, jer znate da ćete ostaviti otiske svojih polutki na površini stolica.

9. Džepovi su vam prepuni maramica, toaletnog papira, papirnatih ručnika i salveta koje ste pokupili usput, jer uvijek morate imati nešto s čime ćete brzinski obrisati sloj znoja s kože tijela.

10. Brojte minute do trenutka kada ćete doći kući, skinuti sve sa sebe i pošteno se otuširati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju