Želite li se odmaknuti od klasike i odjevne kombinacije začiniti na poseban način, onda crne i salonke u boji kože, kakve žene najčešće nose, zamijenite onima u boji. Izdvojili smo za vas 10 salonki iz trgovina u prekrasnim proljetnim bojama

Galerija Salonke u boji iz trgovina Salonke u boji iz trgovina - 6 Salonke u boji iz trgovina - 7 +7 Bershka, 179,90 kn Salonke su par obuće koji uvijek dobro dođe u garderobi, a mnoge pripadnice ljepšeg spola i ovoga proljeća rado će ih birati za svoje odjevne kombinacije.

Salonke u boji odlično će pristajati uz sve krojeve traperice, a možete ih lijepo kombinirati i uz druge modele hlača, suknje i haljine

U trgovinama možete pronaći bogati izbor popularnih štikli u čitavu spektru boja, ružičastoj, crvenoj, ljubičastoj, žutoj, plavoj, najnježnijoj ružičastoj, a posebno atraktivno izgleda kombinacija ružičaste i narančaste upotpunjena prozirnim dijelom.

Salonke u boji odlično će pristajati uz sve krojeve traperice, a možete ih lijepo kombinirati i uz druge modele hlača, suknje i haljine. Ponudu cjenovnog ranga od 149 do 1990 kuna razgledajte u fotogaleriji i izaberite par baš po svom ukusu. Isprobajte i trik od 2 sekunde koji otkriva hoće li vam štikle biti udobne.

Pogledajte i 10 kultnih cipela koje nikada neće izaći iz mode.
Salonke u boji iz trgovina - 11 Mango, 249,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju