Prekid veze je nešto s čime će se skoro svi suočiti barem jednom u životu. No, u nekim slučajevima prekid nije kraj veze. I slavne osobe nisu imune na davanje novih prilika i povratak starim ljubavima,

Galerija Catherine Middleton i princ William Jennifer Lopez bila je mamac za poglede na crvenom tepihu Chrissy Teigen i John Legend +6 Jessica Biel i Justin Timberlake bili su razdvojeni dobar dio 2011. godine

Jedan takav par koji je ljubavi dao novu šansu i koji u posljednje vrijeme privlači pozornost javnosti više nego ijedan drugi definitivno su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Njihova (prva) veza počela je 2002. godine, pale su i zaruke, a 2004. dogodio se i prekid.

Gotovo dva desetljeća kasnije, par je zajedno stigao na filmski festival u Veneciji gdje su bili pravi mamac za poglede. Grlili su se, držali za ruke, dijelili poljupce i, ako to nekome posljednjih mjeseci možda nije bilo jasno, jasno dali do znanja da misle ozbiljno.

Njih dvoje, naravno, nisu jedini par koji je dao novu šansu ljubavi. Ponekad, naime, prekid veze ne znači da će partneri ostatak života provesti razdvojeno.

Jedan od najpoznatijih primjera ovakve situacije je ljubavna priča princa Williama i Catherine Middleton koji su prekinuli 2007. godine, ali nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti pomirili su se i svoju su ljubav okrunili brakon 2011. godine.

Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 8 20, 30 godina i više: Poznati parovi među kojima je velika razlika u godinama

U istoj situaciji našli su se John Legend i Chrissy Teigen. Ipak njihov prekid je bio poprilično kratak. Poznati pjevač prekinuo je sa slavnom manekenkom dok je bio na turneji, no taj raskid je trajao samo jedan dan. Kasnije je rekao da je prekid bio posljedica velike količine stresa i posla. Srećom, današnja supruga i majka njihovo dvoje djece odmah mu je rekla kako misli da ne bi trebali prekidati. Vjenčali su se 2013. godine.

Jessica Biel i Justin Timberlake Jessica Biel i Justin Timberlake bili su razdvojeni dobar dio 2011. godine (Foto: Guliver Image)

Justin Timberlake i Jessica Biel počeli su hodati 2007. godine, a prekinuli su u ožujku 2011. Nekoliko mjeseci kasnije pjevač je u jednom intervjuu reka da je ona jedna od najznačajnijih osoba u njegovom životu i da mu je razgovor o prekidu prebolan. Par se pomirio u listopadu 2011., vjenčao godinu dana kasnije i sada imaju dva sina.

Jamie Cullum i Sophie Dahl Dokaz da izgled nije bitan! 15 slavnih ljepotica s manje privlačnim partnerima

Pjevačica Pink i njezin suprug Carey Hart prekidali su nekoliko puta, a prekidi su, čini se, ojačali njihov odnos. Kako je svojedobno izjavio Hart, ponekad je potrebno napraviti nekoliko koraka unatrag da bi osoba krenula naprijed.

Vincent Cassel i Monica Bellucci Iskre su frcale... 20 najzgodnijih slavnih parova svih vremena

Iako su danas u sretnom braku, glumci Dax Shepard i Kristen Bell prekinuli su samo tri mjeseca nakon što su se počeli viđati 207. godine. Glumac je današnjoj supruzi rekao da je divna, ali da on on još uvijek izlazi i s drugim ljudima. No, ubrzo nakon prekida shvatio je da je pogriješio, nazvao je i bratio se. Vjenčali su se 2013., imaju dvije kćeri, ali glumica kaže da ga tu i tamo podsjeti da su zamalo otišli u različitim smjerovima.

U našoj galeriji pogledajte 10 slavnih parova koji su nakon prekida odlučili dati novu šansu svojoj ljubavi.

Jennifer Lopez bila je mamac za poglede na crvenom tepihu Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Guliver / AP)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju