Svaka dekada sa sobom donese nove zvijezde iz svih sfera zabavne industrije. Tako su nam i devedesete donijele brojne seks-simbole iz svijeta glazbe. Neki od njih postali su poznati preko noći i istom brzinom pali u zaborav, a neki i dalje imaju uspješne karijere.

Galerija Gary Barlow Robbie Williams Nick Carter dio je grupe Backstreet Boys +8 Peter Andre

Sam početak 90-ih obilježio je Robert Matthew Van Winkle, kojeg smo upamtili po njegovu umjetničkom imenu - Vanilla Ice.

Reper je 1990. godine izdao album "To The Extreme", na kojem se našao njegov najveći hit "Ice Ice Baby", koji je napisao kad je imao 16 godina. Album je postao najprodavanije hip-hop izdanje svih vremena i proveo je 16 tjedana na prvom mjestu liste Billboard 200.

Vanilla Ice Vanilla Ice (Foto: Profimedia)

Ubrzo je započeo vezu s Madonnom, tada najvećom ženskom pop-zvijezdom na svijetu i pojavio se u njezinoj foto-knjizi "Sex". Ta romansa dodatno je učvrstila njegovu poziciju zvijezde, ali par je prekinuo nakon samo osam mjeseci.

U vrijeme kad je Vanilla Ice vladao top-listama u Manchesteru je formiran bend "Take That", koji će uskoro postati jedan od najpopularnijih boy-bendova svih vremena.

Gary Barlow Gary Barlow (Foto: Afp)

Članovi benda bili su Gary Barlow, Robbie Williams, Mark Owen, Jason Orange i Howard Donald. Gary i Robbie od početka su bili na glasu kao najpopularniji članovi, ali i najseksepilniji.

U galeriji pogledajte još pjevača za kojima su curice vrištale u devedesetima.

Robbie Williams Robbie Williams (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju