Na početku dekade Meghan Markle pokušavala je uspjeti u holivudskoj tvornici snova – imala je epizodne uloge u serijama "Na rubu" i "CSI: Miami" te je uživala u dugogodišnjoj vezi s producentom Trevorom Engelsonom.

Galerija Na početku i kraju dekade: Slavne princeze, vojvotkinje i kraljice - 7 Na početku i kraju dekade: Slavne princeze, vojvotkinje i kraljice - 10 Na početku i kraju dekade: Slavne princeze, vojvotkinje i kraljice - 9 +6 Charlotte Casiraghi

Na kraju ove dekade Meghan Markle postala je majka, skrasila se uz britanskog princa Harryja, a u medijima je najčešće oslovljavaju kao vojvotkinju od Sussexa.

Nina Badrić na početku i kraju dekade Na početku i kraju dekade: 10 slavnih Hrvatica koje su s godinama sve ljepše

U posljednjih deset godina život se značajno promijenio i njezinoj šogorici Catherine Middleton, odnosno vojvotkinji od Cambridgea koja se 2010. zaručila za princa Williama, a danas s njime ime troje preslatke djece – princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Prokopali smo po fotografskim arhivama i napravili usporedbu slavnih princeza, vojvotkinja i kraljica s početka i kraja dekade koje pokazuju da su poput dobrog vina, s godinama sve ljepše i ljepše.

Na početku i kraju dekade: Slavne princeze, vojvotkinje i kraljice - 4 Kraljica Letizia na početku i kraju dekade (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju