One su inteligentne, ambiciozne, sposobne i nevjerojatno zabavne. Žene s bogatim karijerama i puno životnog iskustva koje ih čini sjajnim i inspirativnim sugovornicama.

Galerija Emma Thompson Tina Fey i Amy Poehler Rado bismo nazdravile i s Michelle Obamom +5 Emily Blunt

Upravo bismo zato voljeli provesti malo vremena u njihovom društvu kako bismo "upijale" njihove mudrosti i do suza se smijale njihovim forama.

Ove dame prvo su nas osvojile svojim fantastičnim ulogama u brojnim filmskim i televizijskim uspješnicama, a gledajući ih u raznim intervjuima i na dodjelama nagrada zaljubili smo se u njihovu iskrenost, britkost i smisao za humor.

Popis slavnih žena s kojima bismo rado popile pivo jednostavno nije mogao proći bez Emme Thompson. Ova 59-godišnja britanska glumica na crvenom tepihu uvijek stvori opuštenu atmosferu pa možemo samo zamisliti koliko je zabavna kada se ugase kamere.
 

Ništa manje zabave ne očekujemo ni od Tine Fey i Amy Poehler, dvije dame koje bismo zakonom primorali na vođenje svih dodjela nagrada jer njihove fantastične uvodne monologe sa Zlatnih globusa još uvijek nitko nije nadmašio.

U galeriji pogledajte ostale poznate dame koje bismo voljeli provesti večer u ženskom čavrljanju i pivo.

Tina Fey i Amy Poehler Tina Fey i Amy Poehler (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju