Najfotografiranije zvijezde na crvenom tepihu uvijek su besprijekorno uređene ljepotice čije su kretnje u službi prelijepe toalete i satima namještane frizure. Ali jedna od njih, osim svojim izgledom i talentom, izdvojila se od ostalih slavnih žena svojim opuštenim ponašanjem koje redovito izaziva salve smijeha.

Galerija

Riječ je o Emmi Thompson, glumici koja se ne može uspoređivati s glamuroznošću Jennifer Lopez ili Sofije Vergare, ali čija je čarolija apsolutno neupitna.

Osim svojim izgledom i talentom, Emma Thompson izdvaja se od ostalih slavnih žena svojim opuštenim ponašanjem na crvenom tepihu koje redovito izaziva salve smijeha

Emma Thompson, koja danas slavi 59. rođendan, priznala je kako atmosfera crvenog tepiha ispunjena povicima za fotografiranje, zazivanjem imena i savršenim osmijesima nije njeno prirodno okruženje.

Dok drugi glumci sličnog stava izbjegavaju takve događaje ili tek projure tepihom okruženim blicevima, ona se odlučila zabaviti i stvoriti upuštenu atmosferu u kojoj će uživati svi sudionici.

Bez obzira je li riječ o promociji filma ili dodjeli Oscara, glumica ovjenčana s dva zlatna kipića, za najbolji adaptirani scenarij za film "Razum i osjećaji" te za najbolju glavnu glumicu u filmu "Howards End", uživa u trčanju, smijanju, izvođenju grimasa i komuniciranju s fanovima.

Emmini kolege poput Meryl Streep, Dustina Hoffmana i Toma Hanksa uživaju u njenoj "izvedbi", jednako uvjerljivoj kao i na filmskom platnu.

Emma Thompson i Meryl Streep
Emma Thompson i Meryl Streep (Foto: Getty Images)