Crvena boja kose odvažna je, upečatljiva i apsolutno prekrasna, međutim mnoge se žene teško odlučuju na neku od crvenih nijansi, dijelom i zbog straha da im neće dobro stajati.

Galerija

Crvena boja kose uistinu je hrabar izbor, međutim jednom kada se na nju odlučite osigurat ćete si frizuru s kojom ćete uvijek biti zamijećeni.

Naravno, postoji i cijeli niz odvažnih i manje odvažnih nijansi crvene boje pa svatko može pronaći onu koja mu najbolje odgovara, pritom pazeći boju tena. Prilikom odabira nijanse najbolje bi bilo da se konzultirate s vašom frizerkom kako bi boja koju ste odabrali bila najbolji izbor za vas.

Ako u vašoj glavi već dugo postoji ideja o prelasku na neku od crvenih nijansi, kao inspiracija i dodatni vjetar u leđa možda vam posluži 10 slavnih crvenokosih dama koje možete pogledati u našoj galeriji, a koje s crvenim nijansama izgledaju tako dobro.

POTREBAN JE OPREZ

S dobro odabranom nijansom crvene bez imalo sumnje izgledat ćete sjajno, a vaša kosa upotpunit će vaš ukupni stil. Međutim, s nekim stvarima trebate biti oprezni, odnosno morate ih znati.

Crvenu boju kose nije jednostavno održavati i ako želite da uvijek izgleda sjajno, neće biti dovoljna dva odlaska frizeru godišnje.

Također, potpuno je normalno i da za prelazak u crvenu ne bude dovoljan samo jedan odlazak frizeru. Kada napokon postignete željenu nijansu, koristite šampon namijenjen vašoj boji kose kako ona ne bi izblijedjela.

Jednom kada dođete do željene nijanse, imajte na umu i da ćete se, u trenutku kada to odlučite, mnogo teže riješiti nje nego bilo koje druge boje i trebat ćete se naoružati strpljenjem.

15 najljepših brineta svih vremena: Dokaz da plavuše itekako imaju konkurenciju

Kako smo već naveli, prije odluke o prelasku u klub crvenokosih žena razgovarajte sa svojom frizerkom i dobro razmislite o tome jeste li spremni na sve što ta boja nosi sa sobom.

Christina Hendricks
Christina Hendricks

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju