Crvena boja kose odvažna je, upečatljiva i apsolutno prekrasna, međutim mnoge se žene teško odlučuju na neku od crvenih nijansi, dijelom i zbog straha da im neće dobro stajati.

Galerija Emma Stone Debra Messing Julianne Moore +11 Rihanna

Crvena boja kose uistinu je hrabar izbor, međutim jednom kada se na nju odlučite osigurat ćete si frizuru s kojom ćete uvijek biti zamijećeni.

Naravno, postoji i cijeli niz odvažnih i manje odvažnih nijansi crvene boje pa svatko može pronaći onu koja mu najbolje odgovara, pritom pazeći boju tena. Prilikom odabira nijanse najbolje bi bilo da se konzultirate s vašom frizerkom kako bi boja koju ste odabrali bila najbolji izbor za vas.

Ako u vašoj glavi već dugo postoji ideja o prelasku na neku od crvenih nijansi, kao inspiracija i dodatni vjetar u leđa možda vam posluži 15 slavnih crvenokosih dama koje možete pogledati u našoj galeriji, a koje s crvenim nijansama izgledaju tako dobro.

Monica Bellucci Deset najljepših slavnih crnki zbog kojih poželimo potamniti kosu

POTREBAN JE OPREZ

S dobro odabranom nijansom crvene bez imalo sumnje izgledat ćete sjajno, a vaša kosa upotpunit će vaš ukupni stil. Međutim, s nekim stvarima trebate biti oprezni, odnosno morate ih znati.

  • Crvenu boju kose nije jednostavno održavati i ako želite da uvijek izgleda sjajno, neće biti dovoljna dva odlaska frizeru godišnje.
  • Također, potpuno je normalno i da za prelazak u crvenu ne bude dovoljan samo jedan odlazak frizeru.
  • Kada napokon postignete željenu nijansu, koristite šampon namijenjen vašoj boji kose kako ona ne bi izblijedjela.
  • Jednom kada dođete do željene nijanse, imajte na umu i da ćete se, u trenutku kada to odlučite, mnogo teže riješiti nje nego bilo koje druge boje i trebat ćete se naoružati strpljenjem.

Rachel McAdams Šest verzija boba koje će se posebno svidjeti ženama s gustom kosom

Kako smo već naveli, prije odluke o prelasku u klub crvenokosih žena razgovarajte sa svojom frizerkom i dobro razmislite o tome jeste li spremni na sve što ta boja nosi sa sobom.

Rihanna Rihanna (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju