Čini se da su se napokon vratili vratilo lijepo vrijeme, visoke temperature i sunčani dani - i da ćemo napokon moći pospremiti gležnjače i jakne koje su ove godine s nama daleko dogurale.

Galerija

Vrijeme je za garderobu koja više odgovara mjesecu lipnju, a komad koji je u 2019. godini opet u trendu jesu duge suknje.

Nakon nekoliko sezona u kojima su suknje i hlače vrlo često otkrivale barem naše gležnjeve, ove godine suknje opet postaju duže, a ako vas to raduje, u našoj galeriji pogledajte ponudu dugih suknji u trgovinama.

Osim što su ugodne za nošenje i idealne za prikrivanje sitnih nesavršenosti, duge suknje imaju i druge prednosti zbog kojih ih žene vole. Između ostalog, za razliku od dugih haljina koje znaju biti bezoblične, maksi suknje naglasit će vaš struk bez obzira na to s čime ih uparite, a upravo je mogućnost kombiniranja s različitim komadima još jedna prednost dugih suknji.

Odlično se slažu s običnoj bijelom majicom kratkih rukava, s čipkastom bluzom, kao i sa slip topom. Također, na duge suknje možete nositi sandale, šlapice, tenisice...

I na kraju, jednom kada odjenete dugu suknju, vjerojatno ćete dobiti potrebu i da se malo zavrtite ispred ogledala i promatrate kako leprša oko vas. Duga suknja komad je koji će kombiniran i na najjednostavniji način svakoj kombinaciji donijeti dozu glamura i učiniti da se osjećate poput princeze.

Guess, 158 eura (1165,24 kn)
Guess, 158 eura (1165,24 kn) (Foto: Guess)

Pogledajte i:

Od 59 do 299 kn: 11 modela suknji A-kroja koje žensku figuru čine još ljepšom