Ponuda hlača za proljetno-ljetnu sezonu uistinu je velika i raznovrsna, ali pojedini modeli već se nameću kao ovosezonski favoriti. U nastavku saznajte kojim se hlačama predviđa velika popularnost u nadolazećim mjesecima.

Galerija Topshop, 42 funte (353 kune) Zara, 229 kuna Monsoon, 475 kuna +2 Liu Jo, 1190 kuna

1. VOJNIČKE HLAČE

Ove sezone očekuje nas velik povratak omiljenog modela hlača iz 90-ih. Osim modela s maskirnim uzorkom, u ponudi se mogu naći klasični zeleni i bež modeli, ali i varijante u drugim netipičnim bojama i zanimljivim uzorcima.

Topshop, 42 funte (353 kune) Topshop, 42 funte (353 kune) (Foto: Topshop)

2. BEŽ HLAČE

Svevremenske bež nijanse uvijek su dobar odabir, a ove godine doživljavaju pravu renesansu. Ako u ormaru želite klasične kojima ćete se moći vratiti u gotovo svim prigodama, bez razmišljanja posegnite za bež modelom.

Zara, 229 kuna Zara, 229 kuna (Foto: Zara)

3. HLAČE S GINGHAM UZORKOM

Iza naziva "gingham" krije se specifični karirani uzorak koji je bio iznimno popularan prošlog ljeta, ali i dalje je vrlo tražen, pogotovo kada se nalazi na hlačama.

Monsoon, 475 kuna Monsoon, 475 kuna (Foto: Monsoon)

4. RUŽIČASTE HLAČE

Ružičasta je svakako jedna od najpopularnijih boja u 2019. godini. Vladala je crvenih tepihom 91. dodjele Oscara, a dominira i ponudom trgovina. Upravo su se hlače, neovisno o kroju, posljednjih mjeseci istaknule kao must have odjevni komad u ovoj boji.

Liu Jo, 1190 kuna Liu Jo, 1190 kuna (Foto: Liu Jo)

5. HLAČE SA ZMIJSKIM UZORKOM

Ove proljetno-ljetne sezone zmijski uzorak vidjet ćete posvuda, pa tako i na hlačama. Odvažite se na zanimljivu modnu igru i odaberite hlače s ovim uzorkom koje sigurno neće proći neprimijećeno.

H&M, 14,99 eura (111 kuna) H&M, 14,99 eura (111 kuna) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju