Prve dugoročne prognoze za mjesec lipanj napokon su nam donijele lijepe vijesti. Nakon duljeg promjenjivog i kišnog vremena napokon ćemo se nagledati toliko željenog sunca, zbog kojeg će se preobraziti i naše raspoloženje i naše odjevne kombinacije.

Galerija Zara, 449 kuna Stradivarius, 229 kuna Mango, 449 kuna +4 Gole sandale, H&M, 9,99 eura (74 kune)

Više temperature natjerat će nas da napokon posegnemo za ljetnom obućom, a među njom će se sigurno naći različiti tipovi sandala. U nastavku provjerite koji će modeli biti najpopularniji sudeći prema ponudi u trgovinama i predviđanjima modnih znalaca.

1. Tanga-sandale
Hibridni model sandale koji u jednom spaja japanku i klasičnu sandalu (ravnog potplata ili s visokom potpeticom).

Zara, 449 kuna Tanga-sandale, Zara, 449 kuna (Foto: Zara)

2. Sportske sandale
Vogue ovaj model naziva i turističkom sandalom zbog njezine udobnosti. Ova sandala upravo proživljava svoj velik modni trenutak. Ružno-kul stvar koju možete kombinirati uz hlače visokog struka ili ležernu haljinu maksi kroja, piše Vogue.

3. Natikače s visokom potpeticom
Možda nisu najspretnije za nošenje, pogotovo kada su u pitanju modeli s vrlo visokom i tankom potpeticom, ali garantirano će izgledati sjajno uz sve ljetne kombinacije.

Sandale s visokom potpeticom na vezanje iz trgovina 2019. - 6 Sedam pari sandala na vezanje u kojima stopala izgledaju posebno dobro

Anna Wintour na MET Gali u svibnju ove godine Cipele bez kojih Anna Wintour ne može već 25 godina

4. Jutene sandale
Juteni modeli zavladali su ponudom trgovina pa je ova ljetna sezona prava prilika da ugrabite model udobnih i praktičnih espadrila.

5. "Gole" sandale
Trendseterice naveliko nose modele sandala minimalističkog dizajna s tankim remenčićima kojima i Vogue predviđa veliku popularnost.

6. Sandale s platformom
Tek što su ih mnogi otpisali, platforme se opet vraćaju u modu. Posebno su traženi modeli inspirirani stilom kasnih 60-ih i 70-ih s visokom blok-potpeticom, ali i razne druge varijante sandala s platformom.

7. Damske sandalice
Za decentne modele s blok-potpeticom umjerene visine uvijek ima mjesta u našim ormarima, a iznimka neće biti ni ovo ljeto.

Damske sandalice, Fabio Rusconi, 1790 kuna Damske sandalice, Fabio Rusconi, 1790 kuna (Foto: Karla)

POGLEDAJTE I:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju