Kombinzoni su izvrsna alternativa haljinama. Zbog specifičnog kroja izgledaju poput haljine, ali pružaju veću udobnost damama koje ih nose bez straha da će otkriti previše.

Galerija Kratki kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Kratki kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Kratki kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 2 +7 Bershka, 169,90 kn

Ne čudi stoga što je ovaj odjevni komad postao iznimno popularan u posljednjih nekoliko godina te što većina žena ima barem jedan model u svojem ormaru.

Kombinezoni su vrlo fleksibilni komadi koji se mogu kombinirati uz dnevne i večernje kombinacije, a pojedini modeli izvrsno se slažu s ležernim tenisicama i svečanim štiklama.

Kratki kombinezoni iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 TopShop, 205 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U novim kolekcijama dominiraju mini modeli ili romperi koji su ukrašeni cvijećem, biljem te sličnim proljetnim motivima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 10 modela kratkih kombinezona koji se izvrsno slažu s tenisicama i štiklama.

12 proljetnih tenisica za ljubiteljice i debljeg i tanjeg đona Žena u bijelim tenisicama Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 2 Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 1 +9 Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju