Sudeći prema ponudi u trgovinama, ovoga proljeća nosit će se tenisice s debeljuškastim đonom, ali ne nedostaje niti klasičnijih modela s tanjim đonom.

Galerija

 

Kako su temperature zraka porasle, tako smo počeli razmišljati i o tenisicama za proljeće. Zavirili smo u trgovine i uvjerili se da za nadolazeću sezonu, očekivano, prevladavaju modeli u svjetlijim i nježnijim tonovima, ali pronašli smo i jedan jako lijepi u crnoj s elegantnijim tanjim đonom. Bijele tenisice i dalje su među najpoželjnijima za proljeće, bez obzira imale deblji ili tanji đon.

Sudeći prema ponudi u trgovinama, ovoga proljeća hit su tenisice s debeljuškastim đonomTenisice s debeljuškastim tonom apsolutni su hit sezone, a ove godine taj deblji đon ima i reljefne detalje, što je povratak trenda s kraja devedesetih i početka 2000-ih. Ovakve tenisice figuri će dodati centimetre te vizualno izdužiti noge. Ako su vam ipak draži klasičniji modeli, pronašli smo i tenisice koje će se lako uklopiti u sportske, ali i finije kombinacije, bilo za posao ili slobodno vrijeme.

Modeli proljetnih tenisica za ljubiteljice tanjeg i debljeg đona - 10
Stradivarius, 349,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


Iz novih kolekcija highstreet trgovina izdvojili smo 12 modela proljetnih tenisica, a što se nudi provjerite u fotogaleriji na početku teksta.


15 finijih modela jakni koje mogu zamijeniti i proljetni kaput

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju