Bebe rođene u kolovozu po horoskopskom su znaku ili lavovi ili djevice. Lako ih je zavoljeti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine.

Osobe rođene u kolovozu su...

1. ...pouzdane, snažne i organizirane.
Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni te su ponosni i karizmatični. Djevice su vrlo organizirane, precizne, praktične i pouzdane. Također su karizmatične, ali na drukčiji način od lavova.

2. ...prirodno jake vođe.
Upravo zbog svoje karizme i velikog pouzdanja osobe rođene u kolovozu često se znaju naći na vodećim i čelnim mjestima.

3. ...međusobno kompatibilne.
Lavovima vlada Sunce te su oni stoga vrlo strastveni. Djevice, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju te stvaraju lijepu ravnotežu u vezi.

Osobe rođene u kolovozu pripadaju horoskopskim znakovima lava i djevice te su čak i međusobno vrlo kompatibilni partneri.

4. ...najmanje složne s vodenjacima i ribama.
Znak koji se nalazi točno preko puta vašeg na kotaču horoskopskih znakova onaj je s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će lavovi i djevice najmanje kompatibilni biti s vodenjacima i ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

Slika nije dostupna Jako duhovite i pune emocija: Deset zanimljivosti o osobama rođenima u srpnju

5. ...vrlo pametna, ali i tvrdoglava djeca.
Lavovi i djevice vrlo su pametni već od malih nogu. No zbog svojih snažnih karaktera i inteligencije znaju biti poprilično tvrdoglava djeca.

6. ...često u centru pozornosti.
Lavovi su ti koji vole biti u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni te se ne vole pridržavati pravila. Puno umjetnika i glumaca rođeno je u ovome znaku. Velik broj lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo karizmatični.

Osobe rođene u lipnju su sanjari čija mašta nema granica Omiljeni sanjari: Deset zanimljivosti o osobama rođenima u lipnju

7. ...općenito dobri učitelji.
Oba horoskopska znaka dobri su učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu usmjeriti na sebe te im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Također, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. ...povezane s istim kamenom rođenja.
Riječ je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često miješa s drugim kamenom – smaragdom.

Žena s božurima Popularne, vrijedne i rastrošne: Kakve su osobe rođene u mjesecu svibnju?

9. ...međusobno povezane cvijetom rođenja.
Cvijet rođenja osoba u kolovozu je gladiola. Taj cvijet predstavlja snagu i moralni integritet lavova i djevica.

10. ...posljednje ljetne bebe.
Kolovoz je posljednji pravi ljetni mjesec, a lavovi i djevice posljednji su ljetni horoskopski znakovi. Stoga se njihovi roditelji često znaju odlučiti za ova prekrasna ljetna dječja imena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju