1.000 Hrvatica otkrilo: 3 najpopularnije metode uklanjanja dlačica

Podijelite na

Žene u Hrvatskoj uklanjanje dlačica smatraju osobnom higijenom, izvrsno su informiranje o dostupnim novitetima na području depilacije i epilacije, a najvažnije im je da metoda uklanjanja pruža osjećaj glatke kože i samopouzdanja

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 23.7.2015 / 10:28

Brend Braun proveo je veliko istraživanje o depilaciji u kojem je sudjelovalo više od tisuću žena iz Hrvatske. Prema rezultatima istraživanje, čak 80% ispitanica dlačice uklanja jednom tjedno i smatraju kako je to dio osobne higijene.

Najčešći način brijanja žena u Hrvatskoj je:
1. Brijanje (38%)
2. Epilatori (28%)
3. Kombinacija različitih metoda (24%)

"S cijelog tijela dlačice uklanja čak trećina ispitanih, dok je najmanji broj onih koji se s dlačicama bore na području lica ili bikini zone."

Noge i pazusi su dijelovi tijela na kojima se najčešće primjenjuje metoda epilacije ili depilacije. S cijelog tijela dlačice uklanja čak trećina ispitanih, dok je najmanji broj onih koji se s dlačicama bore na području lica ili bikini zone.

Kada bi mogle birati metodu depilacije, izbor žena u Hrvatskoj bila bi:
1. Epilacija kućnim uređajima (46%)
2. Brijanje (38%)
3. Uklanjanje voskom (9%)
4. Kreme za depilaciju (5%)

Žene u Hrvatskoj u prosjeku potroše pola sata na brijanje, a čak 28% njih samo desetak minuta. Najčešće se odlučuju na jednu od dostupnih metoda u privatnosti svog doma (84%), a za specijalizirane salone odlučuje se samo 1.62% ispitanih.

Osjećaj glatke kože kod 61% ispitanih izaziva osjećaj samopouzdanja, slobode, privlačnosti i urednosti. Uz glatku kožu, brzina i dostupnost, pouzdanost te intima važni su za čak 63% žena.

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se