Nedavno je u svjetske knjižare stigla knjiga "Ponoćno sunce "spisateljice Stephanie Meyer. Riječ je o priči knjige Sumrak iste autorice, ali koja je ovoga puta ispričane iz perspektive Edwarda Cullena.

Galerija Nekad i sad: Kako danas izgledaju glumci filma Sumrak - 8 Nekad i sad: Kako danas izgledaju glumci filma Sumrak - 12 Nekad i sad: Kako danas izgledaju glumci filma Sumrak - 2 +11 Rachelle Lafevre bila je vampirica Viktorija

Za razliku od originala u kojem smo neobične događaje u Forksu u američkoj saveznoj državi Washington pratili iz perspektive tinejdžerice Belle Swan, „Ponoćno sunce“ daje nam uvid u razmišljanja stogodišnjeg vampira koji se ne može oduprijeti mirisu sramežljive brinete.

Nekad i sad: Jason Priestley Ma vidi ih sad! Sedam frajera iz najpopularnijih teen serija svih vremena

Izlazak knjige "Ponoćno sunce" bio je i dobar povod da se prisjetimo filmskog serijala snimljenog po književnom predlošku Stephanie Meyer koji je počeo paliti i žariti svjetskim blagajnama 2008. godine kada se u kinima pojavio prvi dio ove popularne sage.

Bella se zaljubi u tajanstvenog Edwarda u filmu Sumrak Bella se zaljubi u tajanstvenog Edwarda u filmu Sumrak (Foto: Profimedia)

U posljednjih 12 godina najuspješniju glumačku karijeru ostvarili su glavni glumci filma Kristen Stewart i Robert Pattinson, no veći dio ekipe i dalje snima vrlo popularne serije i filmove.

Kako oni danas izgledaju, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Nekad i sad: Kako danas izgledaju glumci filma Sumrak - 14 Nikki Reed je glumila Rosalie Hale (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju