Zbog njih smo godinama bili prikovani za male ekrane i s nestrpljenjem smo iščekivali nove epizode svojih omiljenih TV serija. Provjerite kako danas izgledaju zvijezde najpopularnijih teen serija svih vremena i stare li dobro ili ih godine nisu mazile kada je u pitanju fizički izgled

Galerija Nekad i sad: Jason Priestley Nekad i sad: Adam Brody iz serije O.C. Nekad i sad: Show Grant iz serije Melrose Place +3 Nekad i sad: Jared Leto iz serije I to mi je neki život "Beverly Hills 90210", "Melrose Place", "I to mi je neki život", "Dawson's Creek", "Felicity", "O.C."i "Buffy, ubojica vampira" - ovo su samo neke od najpopularnijih teen TV serije svih vremena.

Zbog njih smo provodili sate ispred malih ekrana i kupovali časopise namijenjene tinejdžerskoj publici kako bismo "ugrabili" postere s likom omiljenih glumaca.

Brandon (Jason Priestley) iz serije "Beverly Hills 90210" obilježio je 90-te djevojkama diljem svijeta dok su se novije generacije zaljubljivale u simpatičnog Paceyja (Joshua Jackson) iz serije "Dawson's Creek".

U našoj galeriji provjerite jesu li godine mazile frajere iz najpopularnijih serija svih vremena.

Nekad i sad: Jared Leto iz serije I to mi je neki život Nekad i sad: Jared Leto iz serije I to mi je neki život (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju