Kiša, kiša, vjetar, pa opet kiša, a onda ponekad i malo sunca. Ovaj svibanj itekako nam je pokazao što znači prevrtljivo proljetno vrijeme, a takvo vrijeme zahtijeva prikladnu odjeću.

Galerija Jakne u jakim bojama mogu uljepšati kišne dane Bershka, 209,90 kn Pull & Bear, 160,90 kn +9 Next, 58 funti (496,67 kn)

Sandale i laganije odjevne kombinacije "stavili smo na čekanje", no to ne znači da kombinacije koje biramo za posao, izlaske, druženja s prijateljicama ne mogu biti jednako sjajne.

Nezaobilazan dio tih kombinacija ovih su dana jakne. Mi smo u galeriji izdvojili 12 modela u raznim bojama i krojevima koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Jakna za proljeće 15 proljetnih jakni koje pašu i uz štikle i uz tenisice

Traper jakne iz novih kolekcija u trgovinama - 8 12 traper-jakni iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove

Možda vrijeme nije idealno za novu haljinu na točkice, ali dan će sigurno uljepšati parka u nekoj jarkoj boji, a ako ste ljubiteljica klasike, jednako će dobro izgledati i maslinasto zeleni modeli koji ne silaze s liste omiljenih komada.

H&M, 49,99 eura (371 kn) H&M, 49,99 eura (371 kn) (Foto: H&M)

Dok čekate povratak sunčanih dana, pogledajte i hlače na prugice koje su jedan od najpoželjnijih proljetnih i ljetnih uzoraka:

Već od 80 kuna: 15 prugastih hlača za efekt dužih i vitkijih nogu Prugaste hlače iz trgovina - 1 Prugaste hlače iz trgovina - 8 Prugaste hlače iz trgovina - 14 +12 Prugaste hlače iz trgovina - 16
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju