Tražite li kuhinju koja će biti zahvalna za održavanje, a ujedno će izgledati wow, pa i onda kada izaberite najjednostavniju u bijeloj boji, svakako gledajte kuhinje visokog sjaja. Mnogi će se složiti da je sjajne kuhinje puno lakše održavati od onih s mat finišem, i to iz vrlo jednostavnog razloga.

Galerija Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 9 Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 8 Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 5 +8 Crna kuhinja visokog sjaja osvojit će one koji vole malo drugačije

A razlog je taj jer se na sjajnom finišu puno manje vide mrlje, poput otisaka prstiju, ostataka masnoća i sličnih uobičajenih prljavština koje ostaju na kuhinjskim elementima.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 11 Klasična bijela kuhinja visokog sjaja nepogrešiv je odabir bez obzira na veličinu kuhinje i stil uređenja doma (Foto: Living4media)

Klasična bijela kuhinja visokog sjaja nepogrešiv je odabir bez obzira na veličinu kuhinje i stil uređenja doma.

Glatke površine i zrcalni sjaj prostoru će dati finoću i eleganciju, a mogu ga i malo vizualno povećati upravo zbog efekta zrcala.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 6 Crna kuhinja visokog sjaja osvojit će one koji vole malo drugačije (Foto: Living4media)

Crne kuhinje već su neko vrijeme veliki trend, a ako je i vaša savršena kuhinja crne boje i baš tražite novu, svakako razmislite o opciji visokog sjaja. U našoj fotogaleriji vidjet ćete i jednu pastelno tirkiznu kuhinju visokog sjaja, koja nas je osvojila na prvi pogled. Uz bijeli namještaj i detalje stvoren je prostor koji očarava svježinom, elegancijom i prozračnošću.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 3 Pastelno tirkizna kuhinja visokog sjaja očarava elegancijom i svježinom (Foto: Living4media)

Sivo-smeđa boja također sjajno izgleda sa sjajnim finišem, naročito kada je riječ o većoj kuhinji, u kombinaciji sa staklenim stolom i pletenim stolcima s metalnim nogama.

Ideje za uređenje kuhinje visokog sjaja, koja će biti zahvalna za održavanje i izgledati wow, pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 8 Glatke površine i zrcalni sjaj prostoru će dati finoću i eleganciju (Foto: Living4media)

Pogledajte kako je bračni par iz Novalje uredio svoju kuću iz snova nakon 10 godina rada na kruzeru Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 17 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 18 +19 Prekrasna kuća u Novalji s čarobnom terasom i bazenom - 21

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju