Cipele s visokom tankom potpeticom izgledaju senzacionalno, ali možda nisu najpraktičniji izbor za svaki dan. U svakodnevnim prilikama mnoge žene ipak nose udobnije cipele s potpeticom, a upravo takve modele potražili smo u novim kolekcijama.

Galerija Žena u trapericama i cipelama s potpeticom Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 4 Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 3 +9 Mango, 249,90 kn  

Cipele s debljom potpeticom daju stabilnost potrebnu za lakše hodanje, a istovremeno mogu izgledati vrlo šik i moderno. Mogu se nositi s raznoraznim odjevnim kombinacijama, nepogrešiv su izbor za posao te za obavljanje obaveza nakon posla ili za odlazak na kavu s dragim ljudima. U ovakvim modelima lakše ćete izdržati čitav dan bez bolnih nogu.

Proljetne cipele Za posao i šetnju: 10 proljetnih cipela s "bezbolnom" potpeticom

Bijele tenisice uvijek su u modi 15 bijelih tenisica iz novih kolekcija koje pobjeđuju sve trendove

Kakve smo nove modele cipela s debljom potpeticom pronašli u trgovinama cjenovnog ranga od 150 do 940 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 1 Stradivarius, 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte i:

Od 99 do 249 kn: 10 modela nepogrešivih traperica koje vizualno smanjuju trbuščić Skinny traperice visokog struka iz hrvatskih trgovina 2019. - 2 Skinny traperice visokog struka iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Skinny traperice visokog struka iz hrvatskih trgovina 2019. - 8 +7 Skinny traperice visokog struka iz hrvatskih trgovina 2019. - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju