Proljeće volimo i zato jer onda često nosimo tenisice. Davno su tenisice prestale biti samo sportska obuća jer danas ima i vrlo šik i finih modela, a bijele tenisice naročito mogu izgledati profinjeno.

Galerija Bijele tenisice uvijek su u modi Bijele tenisice iz novih kolekcija - 12 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 8 +12 Next, 330 kn  

Na tržištu danas zaista nema kakvih nema tenisica, ali bijele tenisice klasika su kojoj se uvijek rado vraćamo. Izgledaju moderno, šik, kul, a neki modeli nogu se isfurati i u finijim odjevnim kombinacijama.

Davno su tenisice prestale biti samo sportska obuća, a bijele tenisice naročito mogu izgledati profinjeno i šik



Do početka proljeća ostalo je svega 12 dana i trgovine su već lijepo popunjene tenisicama. Ovoga puta pažnju smo posvetili bijelim modelima, bilo čisto bijelima ili s pokojim detaljem u boji.

Žena u bijelim tenisicama 12 proljetnih tenisica za ljubiteljice i debljeg i tanjeg đona
Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 3 Sandra Bullock: Tenisice u kakvima se bez problema provede i najužurbaniji dan

Dobar par bijelih tenisica uvijek je dobrodošao u ormariću s obućom, a kakvi će se modeli nositi ove sezone provjerite u fotogaleriji.

Bijele tenisice iz novih kolekcija - 9 Mango, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju