Odjeći za posao mnoge žene posvećuju posebnu pažnju jer na radnom mjestu žele biti odjevene primjereno, lijepo i moderno, a važno im je i da se u toj odjeći tijekom osam sati radnog vremena osjećaju ugodno.

Galerija Žena u zelenoj haljini Lepršave i udobne haljine za posao - 10 Lepršave i udobne haljine za posao - 6 +10 Monsoon, 620 kn Ako ste u potrazi za haljinom koja će zadovoljiti sve te kriterije, svakako zavirite u našu fotogaleriju u kojoj smo skupili 12 modela haljina koje će biti odličan izbor za posao, ali i za afterwork druženja.

Svi izabrani modeli haljina za posao su lepršavijeg donjeg dijela zbog čega laskaju figurama različitih konfekcijskih brojeva te su udobni kako biste se u njima osjećali dobro cijeli dan

U trgovinama smo pronašli nezaobilazne modele s cvjetnim uzorkom te one s prugama koji nam nikako ne mogu dosaditi. Tu je i predivan lepršavi model s tričetvrt rukavima i pojasom u struku u boji pijeska te jednostavna crna maksi haljina od udobnog džerseja.

Ako vam dress code na poslu dozvoljava nošenje odjevnih komada s naramenicama i lagano otkrivena ramena, i za takvo poslovno izdanje možete pronaći nešto u galeriji. Svi izabrani modeli lepršavijeg su donjeg dijela, zbog čega laskaju figurama različitih konfekcijskih brojeva te su udobni i u njima ćete se osjećati dobro cijeli dan.
Lepršave i udobne haljine za posao - 8 Diadema, 189 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju