Hrvatski brend Royal Bride u svom novootvorenom salonu u Zagrebu, u Ulici kneza Mislava 9, postaje jedinstveno mjesto koje će svakoj mladenki olakšati i skratiti potragu za idealnom vjenčanicom te ispuniti sve želje i snove o kojima maštaju od djetinjstva.

Galerija Vjenčanice hrvatskog brenda Royal Bride oduševile su i strankinje Vjenčanice hrvatskog brenda Royal Bride - 2 Vjenčanice hrvatskog brenda Royal Bride - 10 +10 Vjenčanice hrvatskog brenda Royal Bride - 1

Vjenčanice su predstavljene u modnoj kompanji koja je snimljena na ulicama Zagreba, a koja predstavlja prekrasnu ženu u ubrzanom tempu života – besprijekorno sređenu u haljinama kreativnih krojeva.

Vjenčanica brenda Mira Zwillinger Potvrdio Vogue: Pet najpoželjnijih modela vjenčanica za 2020. godinu

Osim raskošnih krojeva i unikatnih modela, ono što odlikuje Royal Bride jesu ekskluzivne, ručno rađene vjenčanice od tisuća kristala te vrhunski materijali koje je na ovom tržištu moguće pronaći jedino i isključivo u salonu Royal Bride.

Njihove vjenčanice danas predstavljaju sinonim za najluksuznije i najraskošnije vjenčanice, a upravo zato i ne čudi što ljudi prepoznaju kvalitetu pomno odabranih materijala pa nam često u salon dolaze mladenke iz različitih dijelova svijeta, navodi Ivana Bilić, vlasnica i modna dizajnerica glamuroznih vjenčanica Royal Bride. 

Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu - 4 Vjenčanice za 2020. godinu - 3 +2 Vjenčanice za 2020. godinu - 2

Royal Bride potpuno je predan cilju ispunjavanja svih želja svojih klijenata. Upravo je zato njihov najprepoznatljiviji proizvod make your own custom design (napravi haljinu po svojoj želji). U ponudi se mogu pronaći i klasične, jednostavne vjenčanice, no isto tako, ovo je pravo mjesto za one koje žele biti svoje i drugačije.

U Royal Brideu svaka će mladenka pronaći nešto za sebe. Osim klasičnih modela, u novoj kolekciji za sezonu 2020. moguće je pronaći i moderne te nekonvencionalne, kraće modele vjenčanica. Royal Bride brine se za to da svačiji osebujni stil, jedinstvenost i karizma dođu do potpunog izražaja u autentičnoj vjenčanici s kojom će svaka mladenka zakoračiti u najposebniji dan. Dan kada će izreći sudbonosno "da“.

Vjenčanice hrvatskog brenda Royal Bride - 6 Vjenčanice Royal Bride izrađuju se od vrhunskih materijala (Foto: Srećko Rundić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju