Kod odabira vjenčanice, s klasikom se ne ne može pogriješiti, ali svaka sezona donosi i trendove koje mladenke rado prihvaćaju.

Galerija

 

Prema viđenom iz predstavljenih kolekcija vjenčanica za 2020. godinu, iduće godine u trendu će biti haljine za mladenke s dva sitna, ali itekako efektna detalja – četvrtastim izrezom te s laganim, mekanim naborima na dekolteu.

Kod odabira vjenčanice, s klasikom se ne ne može pogriješiti, ali svaka sezona donosi i trendove koje mladenke rado prihvaćaju

Ljepota četvrtastog izraza naročito je u tome što vrlo senzualno naglašava ključnu kost, a bit će i dašak modernog u usporedbi sa srcolikim izrezom i vjenčanicama bez naramenica sa zaobljenim izrezom kakve danas prevladavaju. Vjenčanica s četvrtastim dekolteom može doći u varijanti bez rukava i s rukavima – krajnji efekt jednako je elegantan.

Nove vjenčanice iz H&M-a za ženske figure od broja 32 do 46

Opuštenija forma vjenčanice postiže se pak s laganim, mekanim naborima na dekolteu koji će posebno lijepo izgledati kada je haljina izrađena od satena ili svile. I četvrtasti i dekolte s naborima pristaju i manjim i većim grudima, a modni znalci najavljuju da će oba detalja biti itekako tražena među mladenkama za vjenčanja u 2020. godini.

Vjenčanice za 2020. godinu - 1
Grace Loves Lace, model vjenčanice Honey Rose (Foto: graceloveslace.com)