Na temelju recentnih "bridal" kolekcija za proljeće/ljeto 2020., online izdanje legendarnog modnog magazina Vogue sastavilo je popis najpoželjnijih vjenčanica u nadolazećoj godini. U nastavku provjerite koji su se modeli našli na njihovom popisu.

Galerija Vjenčanica brenda Lela Rose s puf rukavima Viktorijanska vjenčanica brenda Berta Bridal iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine Vjenčanica brenda Amsale s prorezom sa strane, proljeće/ljeto 2020. godine +4 Kratka vjenčanica brenda Mira Zwillinger ukrašena perjem, proljeće/ljeto 2020. godine

1. VJENČANICA S "PUF" RUKAVIMA

Vjenčanica brenda Lela Rose s puf rukavima Vjenčanica brenda Lela Rose s puf rukavima, proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Lela Rose)

Trend takozvanih haljina mljekarica koje karakteriziraju voluminozni rukavi, ove godine osvojio je trendseterice. Međutim, "puf" rukavi sada su se u šuljali i u "bridal" kolekcije te su postali efektan ukras vjenčanica. U ovakvim modelima svaka će se žena pred oltarom osjećati kao Disneyjeva princeza.

2. VIKTORIJANSKE VJENČANICE

Viktorijanska vjenčanica brenda Berta Bridal iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine Viktorijanska vjenčanica brenda Berta Bridal iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Guliver/CoverImages)

Ellie Goulding nedavno se za svog zaručnika Caspara Joplinga udala u "konzervativnoj" vjenčanici s potpisom modne kuće Chloe. Britanska pjevačica tako je najavila velik vjenčani trend – haljine inspirirane viktorijanskom erom. Visok ovratnik specifičnost je ovakvih modela vjenčanica.

3. PROREZ SA STRANE

Vjenčanica brenda Amsale s prorezom sa strane, proljeće/ljeto 2020. godine Vjenčanica brenda Amsale s prorezom sa strane, proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Getty Images)

Mladenkama koje žele pokazati malo kože prorez na bedru dat će savršenu dozu seksipila na dan vjenčanja, piše Vogue. Visok prorez s jedne strane natruhe osigurat će seksipil u natruhama, a prorezi s obje strane stvoreni su za najodvažnije mladenke.

Vjenčanica brenda Anne Barge Inspiracija za odabir: 50 modela vjenčanica koje će se nositi na ljeto 2020. godine

Vjenčanica brenda Pronovias Ni visina nije važna: Model vjenčanice koji pristaje baš svakoj figuri

4. VJENČANICE S PERJEM

Vjenčanica Zuhaira Murada ukrašena perjem, proljeće/ljeto 2020. godine Vjenčanica Zuhaira Murada ukrašena perjem, proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Zuhair Murad)

Prije nekoliko sezona perje zavladalo klasičnim modnim komadima, a onda su ovom ukrasu popularnost ukrali drugi dodaci. U 2020. godini perje se vraća, ali kao jedan od najpoželjnijih dodataka na vjenčanicama. Od Zuhaira Murada do Oscara de la Rente, brojne modne kuće i brendovi lansirali su modele ukrašene upravo perjem.

5. VJENČANO - ODIJELO

Kratko vjenčano odijelo, Reem Acra, proljeće/ljeto 2020. godine Kratko vjenčano odijelo, Reem Acra, proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Guliver/CoverImages)

Ako ne želite biti tipična mladenka i nikad se ispred matičara ili oltara niste mogli zamisliti u haljini, možda je za vas dobar odabir vjenčano odijelo. Haljinu lako možete zamijeniti elegantnim smokingom sa satenskim finišem, a popularna libanonska dizajnerica vjenčanica Reem Acra u svojoj je kolekciji za proljeće 2020. godine lansirala čak i vjenčano odijelo s kratkim hlačicama.

POGLEDAJTE I NOVE MODELE POVOLJNIH VJENČANICA IZ H&M-a:

Nove vjenčanice iz H&M-a za ženske figure od broja 32 do 46 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 1 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 4 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 2 +0 Novi modeli vjenčanica iz H&M-a - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju