Sandra Bullock sa svoje dvoje djece i dečkom Bryanom Randallom provela je produženi vikend u Louisiani. Za povratak kući i let avionom slavna oskarovka izabrala je ležernu šik kombinaciju, a posebno je pazila da joj obuća bude što udobnija.

Galerija Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 3 Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 1 Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 2 +1 Sandra Bullock u tenisicama brenda Asics

Za putovanje avionom ljudi uglavnom biraju udobnu odjeću i obuću, a udobnost u toj prilici bira i holivudska zvijezda Sandra Bullock. Glumica je snimljena u zračnoj luci u New Orleansu dok se vraćala kući u Los Angeles s produženog vikenda u Louisiani, gdje je sa svojom djecom, sedmogodišnjom kćeri Lailom i devetogodišnjim sinom Louisom, te dečkom Bryanom Randallom bila na odmoru povodom karnevala Mardi Gras.

Sandra Bullock nosi tenisice brenda Asics, vrlo udobne za hodanje



Sandra je za let avionom izabrala opuštenu odjevnu kombinaciju sačinjenu od crnog kaputa, crnog pulovera ispod kojeg je nosila prugastu majicu, traperica iznošenog izgleda i tenisica vrlo udobnih za hodanje.
Oskarovka se odlučila za jednostavan crni model s bijelim đonom brenda Asics, poznatog po širokoj paleti tenisica za trčanje, odbojku, tenis te druge vrste sportova i vježbanja. Svakako je riječ o tenisicama u kakvima se bez problema provede i najužurbaniji dan.

Žena u bijelim tenisicama 12 proljetnih tenisica za ljubiteljice i debljeg i tanjeg đona
Sandra Bullock Sandra Bullock: Lažna haljina za veliki povratak 53-godišnje glumice

Stajling za putovanje 54-godišnja Sandra Bullock upotpunila je s crnom torbom ukrašenom metalnim zlatnim detaljima, zlatnim naušnicama i sunčanim naočalama sa zlatnim okvirom.

Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 2 Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju