Kako bi novogodišnja odjevna kombinacija bila potpuna, obično biramo jednako blještave modne dodatke. Elegantno oblikovane frizure, nešto upečatljiviji make-up te glamurozne manikure nezaobilazni su detalji koji naše novogodišnje outfite podižu na višu razinu.

Šljokice, cirkoni, dijamanti te novogodišnji i zimski motivi najčešći su izbor kod blagdanskih manikura.

One su nešto glamuroznije nego u ostatku godine, a novogodišnja noć prava je prilika da isprobamo motive, boje, uzorke i veličine koje u ostatku godine zaobilazimo jer se ne uklapaju u svakodnevne odjevne kombinacije.

Kaže se da će nam nova godina biti onakva kako je dočekamo, a mi želimo da nam bude glamurozna, blještava, upečatljiva i zabavna.

Kako bismo pronašli inspiraciju za baš takve manikure, bacili smo oko na profile na Instagramu i prikupili 15 posebnih i blještavih novogodišnjih manikura koje će vam pomoći da kraj godine dočekate u stilu.

Žene ih baš vole: 10 crvenih lakova za nokte bez kojih je slavljenički prosinac nezamisliv Naj Oleari (22 - Lacquer Red) Max Factor Miracle Pure (05 Scarlet Poppy) +0 trend !t up easy & Speedy lak za nokte (br. 100)

20 manikura za kopiranje za sve koji u prosincu vole glamur i šljokice Svjetlucave manikure Svjetlucave manikure Svjetlucave manikure +16 Svjetlucave manikure

Od onih jednostavnijih koje se baziraju na klasičnoj francuskoj manikuri preko nešto glamuroznijih koje u pravi plan stavljaju šljokice, sve do onih koje krase motivi čaše vina i vatrometa – sigurni smo da ćete pronaći barem jednu koja vam se sviđa.

Za neke od njih trebat će vam stručna pomoć osobe u salonu, a neke vrlo jednostavno možete napraviti i sami. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju