Kupnja ili preuređenju kuhinje jedna je od onih preinaka u domu kojoj se posvećuje puno pažnje.

Pri izboru savršene kuhinje, bijela je većinom favorit što ne čudi jer se bijela kuhinja uklapa u apsolutno svaki stil uređenja, estetski je ugodna oku te otvara prostor. No, i kuhinje u boji mogu biti jednako lijepe i prilagodljive, samo je važno odabrati boju koja se najbolje uklapa u ostatak uređenja doma.

Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju

Slika nije dostupna Idilična kuća s najljepšim dokazom da su spojena kuhinja i dnevni boravak sjajna ideja

Od najdelikatnije roze, preko plave i sive pa sve do crne, skupili smo deset fotografija kuhinja u boji u koje se lako zaljubiti. U fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje kuhinje u vlastitom životnom prostoru.

Kada su u pitanju nježne ružičaste kuhinje, imajte ih na umu kao idealnu zamjenu za bijelu boju. Nježna ružičasta je idealan i elegantan odabir.

Zelena boja je i prema mišljenju stručnjaka za interijere jedna od najboljih opcija za kuhinju, točnije njezine svjetlije nijanse.

Naime, objašnjavaju da su jeku pandemije ljudi dodatno zavoljeli prirodu i zelenilo, a sada njihove elemente žele unijeti u svoj dom. Zelena boja izaziva osjećaj smireanosti, a u svaku će kuhinju donijeti umirujuću notu.

U svakom slučaju, svi koji su umorni od bijelih i drugih neutralnih kuhinja, možda mogu pokušati uvesti boju u ovaj dio svog doma. Rezultat će biti primamljiva kuhinja koja uljepšava dan zahvaljujući bojama kojima odjekuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju