Kupnja ili preuređenju kuhinje jedna je od onih preinaka u domu kojoj se posvećuje puno pažnje.

Galerija Ružičasta kuhinja Ružičasta kuhinja Crvena kuhinja +6 Zelena kuhinja

Pri izboru savršene kuhinje, bijela je većinom favorit što ne čudi jer se bijela kuhinja uklapa u apsolutno svaki stil uređenja, estetski je ugodna oku te otvara prostor. No, i kuhinje u boji mogu biti jednako lijepe i prilagodljive, samo je važno odabrati boju koja se najbolje uklapa u ostatak uređenja doma. Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 6 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj +5 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 3

Od najdelikatnije roze, preko plave i sive pa sve do crne, skupili smo deset fotografija kuhinja u boji u koje se lako zaljubiti. U fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje kuhinje u vlastitom životnom prostoru.

Zelena kuhinja Zelena kuhinja (Foto: Living4media)

Kada su u pitanju nježne ružičaste kuhinje, imajte ih na umu kao idealnu zamjenu za bijelu boju. Nježna ružičasta je idealan i elegantan odabir.

Zelena boja je i prema mišljenju stručnjaka za interijere jedna od najboljih opcija za kuhinju, točnije njezine svjetlije nijanse.

Naime, objašnjavaju da su jeku pandemije ljudi dodatno zavoljeli prirodu i zelenilo, a sada njihove elemente žele unijeti u svoj dom. Zelena boja izaziva osjećaj smireanosti, a u svaku će kuhinju donijeti umirujuću notu.

U svakom slučaju, svi koji su umorni od bijelih i drugih neutralnih kuhinja, možda mogu pokušati uvesti boju u ovaj dio svog doma. Rezultat će biti primamljiva kuhinja koja uljepšava dan zahvaljujući bojama kojima odjekuje.

Plava kuhinja Plava kuhinja (Foto: Living4media)

Pogledajte fotografije ružičaste kuhinje visokog sjaja o kojoj se govorilo i u MasterChefu Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 6 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 1 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 4 +7 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 2

Kako je Matea iz Zagreba osmislila kuhinju posebnu zbog boje koju nepravedno povezujemo samo s kupaonicom +0 Matea je uz pomoć stolara preuredila svoju kuhinju u pastelnu boju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju