Bježite li i vi od crne boje u kuhinji, čini li vam se nekako previše? Ako da, niste jedini, no mi smo pronašli kuhinje zbog kojih biste mogli promijeniti mišljenje. U njima se crna tako dobro uklopila da smo odmah dobili želju za malim preuređenjem vlastitog doma.

Galerija Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 10 Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 13 Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 8 +11 Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno

Bezvremenska crna nema konkurenciju među bojama, ona je pojam za eleganciju, decentnost i klasiku. Prolazi (gotovo) uvijek, naročito kada je riječ o modnim kombinacijama, no i u interijerima je sve zastupljenija. Pogotovo ako naginjete industrijskom stilu uređenja, "kraljica" crna savršeno će se uklopiti u prostor, bilo samo kao akcent ili pak kao dominantnija boja.

Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 8 Vrlo efektno izgledaju i crni viseći lusteri (Foto: Living4media)

I crne kuhinje sve su popularnije, no ako ipak niste još spremni na takvu veću promjenu ili se u potpunosti crna kuhinja ne bi uklopila u vaš dom, uvijek možete u obzir uzeti ideje kako crnu na suptilniji način ukomponirati u kuhinju.

Osim pojedinih kuhinjskih elemenata u crnoj, to mogu biti i radne plohe od crnog mramora ili crna tapeta ili pločice na zidu za dašak elegancije. Vrlo efektno izgledaju i crni viseći lusteri ili se baš zaljubite u crne barske stolce. Odlučiti se možete i za crni hladnjak, koji sjajno izgleda u klasičnoj bijeloj kuhinji.

Odlično izgledaju i u bež boji: 10 kuhinja u boji koja konkurira bijeloj i sivoj Kuhinje u bež boji - 8 Kuhinje u bež boji - 2 Kuhinje u bež boji +9 Kuhinje u bež boji - 6

Osim s bijelom, crna se u interijeru slaže i s drugim bojama i materijalima, primjerice sivom i zlatnom, kao i s drvom. Mogućnosti i ideje su brojne, poigrajte se kombiniranjem i možda baš kuhinja s malo ili više crne boje bude vaša kuhinja iz snova.

Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 1 Možda se baš zaljubite u crne barske stolce (Foto: Living4media)

Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 2 Radne plohe od crnog mramora izgledaju vrlo otmjeno i elegantno (Foto: Living4media)

Crna boja u kuhinji izgleda vrlo elegantno i moderno - 11 Možda baš kuhinja s malo ili više crne boje postane vaša kuhinja iz snova (Foto: Living4media)

Deset fotografija zbog kojih se lako zaljubiti u kuhinje u boji Ružičasta kuhinja Ružičasta kuhinja Crvena kuhinja +6 Zelena kuhinja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju