Nakon dugog toplog ljeta i sezone godišnjih odmora, većina se okrenula novim obvezama, a ljubiteljice odjeće i novoj modnoj sezoni. Svaka sezona donese nam nešto zanimljivo, a mnoge se itekako vesele ovoj jesenskoj jer zbog slojevitog odijevanja imamo puno više mogućnosti za modne igre.

Galerija Reserved, 22,99 EUR H&M, 35,99 EUR Next, 41 EUR +12 New Look, 42,10 EUR

Jedan od odjevnih komada koji će i u nadolazećim mjesecima biti među najpoželjnijima definitivno je haljina.

Bez obzira na sezonu, haljine su uvijek tražene, samo se mijenja njihov dizajn i paleta boja. Tako ćete, primjerice, već u prvim jesenskim kolekcijama primijetiti porast modela u neutralnijim nijansama. Crna haljina uvijek je must have, a s dolaskom hladnijih dana u stopu je prate modeli u sivoj i smeđoj i smeđoj boji.

C&A, 49,99 ERU C&A, 49,99 ERU (Foto: C&A)

Nakon ljetnog šarenila, smanjuje se količina jarkih nijansi te prevladavaju one zagasite. Osim navedenih boja, u nadolazećoj sezoni tradicionalno je popularna tamnoplava, bordo i maslinasto-zelena boja.

Hit jeseni: Boje koje će dominirati našim kombinacijama kad zahladi Crvena boja bit će hit jeseni Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa +1 I žuta će bit hit ove jeseni

Kada je u pitanju poslovna moda, uvijek se okrećemo neupadljivim i primjerenim krojevima, a udobnost je prioritet jer nitko ne želi provesti dan na poslu u haljini koja stišće ili sputava.

H&M, 35,99 EUR H&M, 35,99 EUR (Foto: H&M)

Košulje-haljine uvijek su dobar odabir, a u jesenskoj varijanti napravljene su od čvršćih materijala. Uskoro ćemo ući u hladnije razdoblje godine kada pletene haljine postaju jedan od traženijih modela, a ni njih ne nedostaje u novim kolekcijama raznih modnih brendova koje smo istražili za vas.

U galeriji razgledajte 15 novih modela haljina za posao koje su i lijepe i udobne.

Zara, 45,95 EUR Zara, 45,95 EUR (Foto: Zara)

15 modela haljina koje ćemo vrlo brzo nositi od jutra do mraka Haljine dugh rukava uskoro će zavladati street style kombinacijama C&A, 39,99 eura Zara, 39,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura

Severina u obožavanoj haljini koja pristaje ženama svih konfekcijskih brojeva Ashley Graham u haljini Diana dizajnerica Norme Kamali Marisol Nichols u haljini Norme Kamali Laverne Cox +4 Lauren Jauregui

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju