Svoju ljetnu turneju Severina je nastavila nastupom u Crnoj Gori. Lokacija? Mjesto Kamenari. Odjevna kombinacija? Opet besprijekorna. Ovaj put je Severina za koncert odabrala hit-haljinu koja je postala planetarno popularna zahvaljujući Carrie Bradshaw.

Galerija Ashley Graham u haljini Diana dizajnerica Norme Kamali Marisol Nichols u haljini Norme Kamali Laverne Cox +4 Lauren Jauregui

Već smo pisali o haljini dizajnerice Norme Kamali koju je u jednoj od epizoda prve sezone serije "I tek tako…" nosila Sarah Jessica Parker.

Model pod nazivom Diana nije se previše mijenjao od 70-ih godina prošlog stoljeća kada ga je Kamali dizajnirala. Haljina je napravljena od poliestera i elastana kako bi maksimalno prianjala uz tijelo, a vizualno je vrlo efektna zbog nabora kojima je dizajnerica na ključnim mjestima željela naglasiti figuru.

Ashley Graham u haljini Diana dizajnerica Norme Kamali Ashley Graham u haljini Diana dizajnerica Norme Kamali (Foto: Profimedia)

Zbog rastezljivog materijala lako se prilagođava svakom tijelu i pristaje baš svakoj ženi, bez obzira na oblik figure i konfekcijski broj. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih je i izazvala tako velik interes među ženama diljem svijeta.

Kelly Killoren Bensimon Kelly Killoren Bensimon (Foto: Profimedia)

Dostupna je u raznim bojama i dužinama, a Severina je za sebe ovaj put odabrala kraću varijantu s jednim dugačkim rukavom koji može funkcionirati i kao plašt.

Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali Haljina Diana dizajnerice Norme Kamali (Foto: Revolve)

Nije to jedini model te haljine koji pjevačica ima u svom ormaru. Na koncertu u Celju već je pokazala zlatnu varijantu haljine, a u garderobu je spremila i crni model.

Laverne Cox Laverne Cox (Foto: Profimedia)

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Haljina iz Manga u ljubičastoj boji

Severina nosi najpoželjnije natikače na svijetu kojima popularnost ne pada već 25 godina Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju