Za mnoge obitelji kuhinja je srce doma. U njoj se sprema hrana, druže se svi članovi obitelji i raspravlja o svakodnevnim sitnicama.

Galerija Najljepše zagrebačke kuhinje preko Airbnb-a - 5 Najljepše zagrebačke kuhinje preko Airbnb-a - 6 Najljepše zagrebačke kuhinje preko Airbnb-a - 7 +11 Penthouse od 80 kvadrata
Upravo zato mnogi posvećuju mnogo pažnje pri opremi ovoga dijela doma, a pogotovo ako na raspolaganju nemaju preveliku kvadraturu stana, pa kuhinjski elementi trebaju biti rađeni po mjeri.

Uz štednjak, pećnicu i hladnjak dobro organizirane kuhinje imaju dovoljno prostora za skladištenje posuđa, pribora za jelo i sličnih potrepština, kao i dio predviđen za sjeckanje namirnica i pripremu hrane. Najljepše zagrebačke kuhinje preko Airbnb-a - 10 Kuhinja uređena u toskanskom stilu u srcu Zagreba (Foto: Airbnb)
Uz kvalitetne kuhinjske elemente i bijelu tehniku, kuhinju možete “oživjeti” i zidom u odvažnoj boji, keramičkim pločicama osebujnog uzorka, kao i vazom, posudom za voćem ili neki drugim detaljem u živahnoj boji.

Sklad boja, tekstura i oblika kod uređenje kuhinje, rezultirat će prostorom u kojem će htjeti boraviti svi članovi obitelji.

Baš takve kuhinje pronašli smo u zagrebačkoj ponudi stanova za unajmljivanje na internetskoj platformi Airbnb.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte izbor šarmantnih kuhinja iz Zagreba koje su toliko lijepe i ugodne da iz njih ne bismo izlazili cijelo popodne. Najljepše zagrebačke kuhinje preko Airbnb-a - 1 Stan u Teslinoj ulici u centru Zagreba (Foto: Airbnb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju