Doček Nove godine posebna je prigoda za srediti se i odjenuti nešto svečanije. Ipak, kada kupujemo nešto novo za odjenuti na najluđu noć u godini, nerijetko tražimo komad koji ćemo nositi i drugih dana u godini. Mi smo pronašli modele hlača savršene za doček 2020. godine, ali i za svakodnevni odlazak na posao.

Galerija Modeli hlača za šik izdanja za posao i slavlja - 5 Modeli hlača za šik izdanja za posao i slavlja - 15 Modeli hlača za šik izdanja za posao i slavlja - 14 +12 s.Oliver, 300 kn  

Naizgled obične, klasične hlače mogu izgledati vrlo šik i svečano kada se spoje sa svečanijim modnim komadima i dodacima. Isto tako, hlače sa šljokicama neće izgledati pretjerano za posao ako ih kombinirate uz jednostavne, jednobojne komade.

U trgovinama pronašli smo čak 15 odličnih modela hlača kakve žene najčešće kupuju i koji lijepo pristaju različitim konfekcijskim veličinama i tipovima građe tijela. Uz upečatljivije modne detalje i cipele bit će nepogrešiv izbor za doček 2020. godine, a kada Nova godina prođe slobodno ih možete nositi i na posao i u drugim prilikama – modni dodaci su ti koji čine razliku i s kojima ćete postići da vaš stajling izgleda svečanije ili svakodnevnije.

Glatke i lagane: 13 satenskih suknji za posao, izlaske i posebne prigode Satenske suknje za posao i svečanije prigode - 2 Satenske suknje za posao i svečanije prigode - 12 Satenske suknje za posao i svečanije prigode - 7 +10 Satenske suknje za posao i svečanije prigode - 5

Rastezljive suknje iz trgovina - 1 12 rastezljivih suknji koje obožavaju i ravni đon i visoke potpetice

Crvene haljine hit su svake blagdanske zabave Od 99 kuna: 15 crvenih haljina savršenih za blagdanska druženja

Kakve smo modele hlača izabrali za vas, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Modeli hlača za šik izdanja za posao i slavlja - 2 Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju