Za svakodnevne odjevne kombinacije mnoge žene biraju traperice skinny kroja, a vole ih imati u raznim bojama kako bi imale širi izbor i veću mogućnost kombiniranja. U garderobi se uvijek može naći mjesta za još jedan par skinny traperica, a možda ga pronađete baš u našoj fotogaleriji s novim modelima iz trgovina.

  Galerija Novi modeli traperica skinny kroja iz trgovina - 6 Novi modeli traperica skinny kroja iz trgovina - 7 Novi modeli traperica skinny kroja iz trgovina - 8 +12 Pull&Bear, 99,90 kn

Skinny traperice već su nekoliko sezona jedan od najtraženijih modela traperica i modni "must have" čije su mogućnosti kombiniranja zaista bez granica.

U garderobi se uvijek može naći mjesta za još jedan par skinny traperica, a možda ga pronađete baš u našoj fotogaleriji s novim modelima iz trgovina

Dobre skinny traperice mogu se nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama, uz visoke potpetice i ravni đon, a posebno dobro izgledaju uz gležnjače i visoke čizme.

Provjerili smo ponudu traperica skinny kroja u trgovinama i pronašli čak 15 novih modela koji će, vjerujemo, zadovoljiti razne ukuse. Izbor skinny traperica cjenovnog ranga od 75 do 1110 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Novi modeli traperica skinny kroja iz trgovina - 12 Mango, 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju