Koži tijela potrebna je njega tijekom cijele godine, a osobito nakon ljetnih mjeseci. Nakon opetovanog izlaganja suncu koža zahtijeva opravak i hidraciju. Prvi korak u osvarivanju toga cilja jest kvalitetni piling.

Galerija Piling za tijelo vraća koži ljepotu i elasticitet Pilinzi za tijelo iz trgovina 2019. - 4 Pilinzi za tijelo iz trgovina 2019. - 6 +12 Avon, PlanetSPA učvršćujući peeling za tijelo s ekstraktom kolumbijske kave, 59,90kn

Tijekom pilinga s površinskog sloja kože uklanjaju se mrtve stanice, a nakon čega koža postaje svježa, mekanija, elastičnija i zdravija.

Piling se preporučuje raditi jednom tjedno, i to tijekom tuširanja. Ne čudi stoga što su neki poznati brendovi napravili specijalirane gelove za tuširanje s mikročesticama za lagani piling tijela.

L’Oréal Paris sugar scrubs Smooth sugar scrubs: Šećerni pilinzi prirodnog porijekla pogodni za lice i usne

Na tržištu se nalaze i klasični pilinzi za tijelo, kreme za odstranjivanje mrtvih stanica s površinskog sloja kože, pilinzi s uljem, ali i zabavni proizvodi koji sastojcima i izgledom podsjećaju na ukusne slastice poput sladoleda.

Pilinzi za tijelo iz trgovina 2019. - 2 Notino.hr, Organic shop body desserts, vruća čokolada, warming body scrub, 450 ml, 67,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske drogerije i na popularne webshopove te pronašli 15 različitih pilinga za oporavak kože nakon ljetovanja.

Pogledajte i 10 mirišljavaca zbog kojih nam je jutro najljepši dio dana:

Gelovi za tuširanje: 10 mirišljavaca zbog kojih je tuširanje najbolji dio dana Gel za tuširanje Gel za tuširanje Herbae L'Eau cvjetnih i zelenih not250 ml, 120,50 kn Avon Senses Pure, 250ml 12,90kn +5 NIVEA Fresh Blends Watermelom, 250 ml, 34 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju