Bez obzira na to privlači li nas osoba ili ne, ako ima lijep osmijeh, automatski nam je lijepa, simpatična, zgodna. Porculanski bijeli i ravni zubi, punašne usne, bore smijalice ili rupice na obrazima osobu čine posebno šarmantnom.

Galerija Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom Muškarci s najljepšim osmijehom +11 George Clooney

Lijep osmijeh teško će proći nezamijećeno, a zvijezde u nastavku poznate su baš po tome – po zaraznom osmijehu u koji smo se zaljubljivale kao djevojčice, a i danas nam podignu raspoloženje.

U nastavku uživajte u listi poznatih muškaraca s najljepšim osmijehom na svijetu.

1. Tom Cruise

Svidio nam se opus poznatog glumca ili ne, njegov osmijeh jednostavno moramo istaknuti kao jedan od najljepših poznatih osmijeha u Hollywoodu. Tom je poput vina, a godine mu tako dobre stoje. Od malih nogu dobiva komplimente na račun osmijeha, ali i simetrije lica općenito.

2. Chase Crawford

Atraktivnog glumca poznajemo po ulozi Natea Archibalda u teen-seriji Tračerica. Prošlo je više od 10 godina od emitiranja posljednje epizode, a Chase izgleda sve bolje. Predivni zubi, šarmantan pogled i lijepo lice i ovaj su osmijeh istaknuli kao jedan od najljepših.

Muškarci s najljepšim osmijehom Chase Crawford (Foto: Profimedia)

3. George Clooney

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u svijetu filma javno ističe kako je sretniji nego ikad u životu, pa često možemo vidjeti taj osmijeh koji već desetljećima osvaja. Osim predivnih zubi, i njegove se oči smiju.

Muškarci s najljepšim osmijehom George Clooney (Foto: Profimedia)

4. Matthew McConaughey

Iako smo izabrali staru fotografiju, šarm jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu još uvijek je isti kao i prije desetak godina. Možda je najšarmantniji način na koji se glumac smije, tako spontano i prirodno.

Muškarci s najljepšim osmijehom Matthew McConaughey (Foto: Profimedia)

5. Simon Baker

Još od Mentalista Simon nam je jedan od najzgodnijih Australaca na svijetu. Moramo primijetiti da on već godinama izgleda isto. Glumac tako dobro nosi godine. Izgleda kao da je još u tridesetima, a ima zrele 53.

Muškarci s najljepšim osmijehom Simon Baker (Foto: Profimedia)

6. Dwayne Johnson

Iako je na prvi pogled opasan muškarac s velikim mišićima koji na sebe privlači zlo, čim se nasmije, vidimo koliko je zapravo topao i ugodan njegov karakter. Osmijeh poznatog glumca baš grije oko srca.

Muškarci s najljepšim osmijehom Dwayne Johnson (Foto: Profimedia)

7. Ian Somerhalder

Šarmantni glumac također ima jedan od najljepših osmijeha na svijetu. Predivni zubi, plave oči, pomalo asimetričan osmijeh koji je tako savršen u svojoj nesavršenosti i Iana su stavili na našu listu 15 najljepših osmijeha na svijetu.

Muškarci s najljepšim osmijehom Ian Somerhalder (Foto: Profimedia)

8. Jon Bon Jovi

Je li ovo najljepši osmijeh u svijetu glazbe? Slavni široki osmijeh, predivni bijeli zubi i pogled koji jednostavno dira u dušu aduti su koji ovog glazbenika čine jednim od najšarmantnijih.

Muškarci s najljepšim osmijehom Jon Bon Jovi (Foto: Profimedia)

9. Patrick Dempsey

Zgodnog glumca poznajemo iz serije Uvod u anatomiju, a osvajao nas je u još puno romantičnih komedija. Uvijek glumi dobrog dečka, a njegov osmijeh privlači nas već desetljećima. I Patrick je kao vino…

Muškarci s najljepšim osmijehom Patrick Dempsey (Foto: Profimedia)

10. Ashton Kutcher

Ashton nas osvaja još od Ludih sedamdesetih, dobrih starih romantičnih komedija i sitcoma te odličnih uloga u kojima se istaknuo kao jedan od najboljih (i najzgodnijih) glumaca. Njegov osmijeh također je zarazan jer se smije cijelim licem.

Muškarci s najljepšim osmijehom Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)

11. Robert Pattinson

Od Sumrak sage brojne su djevojčice razvile simpatije prema šarmantnom glumcu. Prema znanstvenim izračunima – on je najljepši muškarac na svijetu jer ima najsimetričnije lice, a osmijeh mu je zaista prekrasan.

Muškarci s najljepšim osmijehom Robert Pattinson (Foto: Profimedia)

12. Hugh Jackman

Australski glumac ima opasne uloge zbog kojih nam je nekako posebno zgodan. Međutim, čim se nasmije, pokazuje nam toplinu koju skriva u sebi, a koja se posebno vidi u tom širokom, šarmantnom osmijehu.

Muškarci s najljepšim osmijehom Hugh Jackman (Foto: Profimedia)

13. Jake Gyllenhaal

Još jedan glumac čiji osmijeh dolazi do izražaja. Visok, crn, uvijek dobar i pristojan te nekako posebno nasmijan, i Jake se našao na našoj listi najljepših holivudskih osmijeha.

Muškarci s najljepšim osmijehom Jake Gyllenhaal (Foto: Profimedia)

14. Taylor Lautner

Još jedan lijepi osmijeh koji nam istaknula Sumrak saga. U Taylora su bile zaljubljene brojne djevojke, a osvajao je tijelom lice, pogledom i osmijehom.

Muškarci s najljepšim osmijehom Taylor Lautner (Foto: Profimedia)

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

15. Bradley Cooper

Na posljednjem, ali jednakom važnom mjestu našao se još jedan šarmantni glumac. Bradley nas osvaja osmijehom u svim žanrovima, a njegov šarm posebno dolazi do izražaja baš kroz osmijeh.

Muškarci s najljepšim osmijehom Bradley Cooper (Foto: Profimedia)

Koji muškarac ima najljepši osmijeh?

glasova:

U anketi nam javite koji muškarac po vašem mišljenju ima najljepši osmijeh. 

Slažete li se s izborom? Ovo je 10 najzgodnijih muškaraca u 2022. godini Robert Pattinson Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Najzgodniji muškarci 2022. - 6 +7 Najzgodniji muškarci 2022. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju