Idealna spavaća soba okrenuta je prema istoku, stručnjaci se slažu. Na taj način budite se na prirodan način s prvim zrakama sunca koji proviruju kroz vaše prozore.

Galerija Spavaće sobe s Airbnb-a - 4 Spavaće sobe s Airbnb-a - 11 Spavaće sobe s Airbnb-a - 14 +11 Stan pd 70 kvadrata u Zagrebu  

Ova je prostorija dio doma u kojem se odmaramo i punimo baterije za nove radne pobjede. Ne čudi stoga što bi trebala biti uređena u umirujućim bojama, te bez dodataka koje previše odvlače pažnju.

Majstori za uređenje savjetuju da je najbolje odabrati namještaj, posteljinu, boju zidova i zavjesa u nježnim pastelnim nijansama poput svijetlozelene ili boje neba koje dodatno opuštaju.

No ovisno o karakteru, ali i stilu života, neki se odlučuju za nešto odvažnije kombinacije. Posljednjih godina svoje je mjesto u uređenju našla čak i crna boja.

Na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb otkrili smo zagrebačke stanove sa spavaćim sobama u kojima će uživati ljubitelji tradicionalnog uređenja, ali i oni koji prate moderne trendove.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte raznovrsne spavaće sobe s Airbnb-a za sve ukuse. Razgledajte i 10 zagrebačkih dnevnih soba iz kojih ne bismo izašli ni za produženi vikend.

Spavaće sobe s Airbnb-a - 11 Stan u centru Zagreba (Foto: Airbnb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju