U tijeku je Njujorški tjedan "ready to wear" mode. Iako još ni proljeće nije službeno stiglo, mnoge modne kuće i brendovi u New Yorku predstavljaju svoje kolekcije za jesen 2019. godine.

Galerija Self Portrait, jesen 2019. godine - 18 Self Portrait, jesen 2019. godine - 11 Self Portrait, jesen 2019. godine - 13 +17 Self Portrait, jesen 2019. godine

Među njima je i brend Self Portrait, koji je 2013. godine osnovao Han Chong. U samo nekoliko godina kreacije ovog dizajnera stekle su brojne obožavateljice, uključujući Severinu i Ninu Badrić.
 


Hrvatske pjevačice u svom ormaru imaju nekoliko haljina ovoga brenda. Severina je na Instagramu pokazala crni model s geometrijskim čipkastim uzorkom koji je jedan od zaštitnih znakova Chongova dizajnerskog rukopisa te elegantni plavi model s romantičnom ukrasnom mašnom, a prošle godine u Nici nosila je fantastičnu haljinu mini kroja sa zvjezdastim uzorkom.
 


Nina je 2017. godine primila nagradu "Cesarica" za hit godine u elegantnoj ženstvenoj crnoj Self Portrait haljini, a bijeli čipkasti model odabrala je 2016. godine za svadbeno slavlje tenisačice Ane Ivanović.

Self Portrait, jesen 2019. godine Self Portrait, jesen 2019. godine (Foto: AFP)

Možda su naše glazbene zvijezde bacile oko i na novu kolekciju u kojoj prevladavaju bijela, crna i plava boja uz nekoliko predivnih iznimki u obliku dvije žute baršunaste haljine ili pak svilenkastog crvenog modela s takozvanim "puf" rukavima.

U galeriji pogledajte 20 haljina iz nove kolekcije brenda Self Portrait u kojima bismo uskoro mogli vidjeti Severinu i Ninu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju