Ako ljubiteljice vrtoglavih potpetica upitate koliko centimetara mora imati dobra štikla, većina će vam reći da se ništa ispod 10 centimetara ne računa.

Izgleda da su se tom stavu prilagodili i slavni brendovi jer većina njihovih kultnih modela štikli ima potpeticu višu od 10 centimetara.

Tako štikle brenda Casadei pod nazivom "Blade" (oštrica u doslovnog prijevodu s engleskog) imaju potpeticu od 11,5 centimetara. Najveća ljubiteljica ovog modela s uistinu tanašnom i oštrom potpeticom je Jennifer Lopez.

Latino diva u svom ormaru vjerojatno ima varijantu tih štikli u svim postojećim bojama. Teško je i pobrojati sve prigode u kojima ih je nosila jer ih jedno vrijeme nije skidala sa sebe.

Od koncerata, videospotova, TV emisija, dodjela nagrada, privatnih večera s društvom – nema te prigode u kojoj J.Lo nije isfurala ove megapopularne cipele.

Njezinoj pozamašnoj kolekciji tu nije kraj jer u njoj čuva i gotovo sve modele štikli dizajnera Giuseppea Zanottija, uključujući i obožavani model pod nazivom "Sophia" s potpeticom od 12 centimetara.

U galeriji pogledajte još 18 modela kultnih štikli s (vrtoglavo) visokom potpeticom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju