Iako većina dama preferira neutralnije modele štikli, mnoge od njih u svom ormaru imaju onaj jedan model za posebne prigode koji privlači pažnju na svakom koraku. Hoće li štikle biti efektne ili ne ovisi o mnogo faktora.

Galerija Reserved, 15,99 EUR Deichmann, 17,49 EUR DeeZee (CCC), 22,99 EUR +17 Mango, 22,99 EUR

Primjerice, odaberete li model u nekoj neuobičajenoj boji s metalik finišem, on će u startu biti uočljiviji. Isto vrijedi i za štikle sa šljokicama te ostalim svjetlucavim aplikacijama. Blještave štikle siguran su mamac za poglede i dovoljno je samo malo šljokica da se istaknete u gomili.

S druge strane, iz sezone u sezonu u ponudu raznih modnih brendova stižu štikle s raznim predimenzioniranim aplikacijama.

Planet obuća, 39,68 EUR Planet obuća, 39,68 EUR (Foto: Planet obuća)

Cvjetovi, perje, mašne, perle, kopče… Nema čega nema. Kada birate štikle kradljivice pogleda, vodite računa o svemu. I boja i tekstura igraju veliku ulogu u njihovoj upečatljivosti, a kada uz ta dva elementa na sebi imaju i statement detalje, možete biti sigurni kako ste odabrali model za kojim će se svi okretati.

Zara, 45,95 EUR Zara, 45,95 EUR (Foto: Zara)

Pretražili smo trenutnu ponudu brojnih brendova kako bismo pronašli povoljne efektne štikle do 50 eura, a sve modele koje smo izdvojili za vas možete razgledati u galeriji.

Nine West, 48,38 EUR Nine West, 48,38 EUR (Foto: Nine West)

Savršena boja: Štikle Maje Šuput baš su pravi spektakl Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino Štikle modne kuće Aquazzura +1 Štikle modne kuće Aquazzura

10 poznatih Hrvatica u vrtoglavim štiklama koje nisu za svakoga Nina Badrić voli cipele s visokom potpeticom Maja Šuput voli štikle s vrtoglavom potpeticom I Lana Jurčević voli nositi štikle +6 Jelena Rozga bez problema hoda i u cipelama s dugom iglenom potpeticom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju