Polako nam se približava kraj veljače, a s prvim danima ožujka već počinje i odbrojavanje do službenog kalendarskog početka proljeća. Bez obzira na to što se još ne nazire u potpunosti stabilno vrijeme, mnogi ovih dana zimske čizmice polako vraćaju u ormar.

I ljubiteljice tenisica polako dolaze na svoje jer pomalo stiže razdoblje ležernije i laganije obuće, a upravo su tenisice među najpopularnijim modelima.

Bez obzira na to volite li klasične sportske ili pak malo elegantnije tenisice koje možete nositi i uz ozbiljnije odjevne komade, u ponudi brendova bez sumnje ćete naći model za sebe. Ponuda tenisica nikad nije bila veća i raznovrsnija, a već sad naziru se i novi trendovi.

Naime, modni znalci izdvojili su dva modela tenisica kojima predviđaju veliku popularnost ove proljetno-ljetne sezone.

1. FUTURISTIČKE TENISICE

Sve je jasno već iz naziva. Ovo su tenisice s netipičnim modernijim dizajnom i neobičnim linijama, modeli koji su se u nekim (ili svim) glavnim značajkama odmakli od klasičnog izgleda tenisica.

2. VISOKE TENISICE

Zasluge za velik porast popularnosti visokih tenisica modni znalci pripisuju i hvaljenom dokumentarnom serijalu The Last Dance o legendarnom košarkašu Michaelu Jordanu. Od 2020. vlada pomama za njegovim Jordanicama koje se rasprodaju u rekordnom roku, ali srećom, na tržištu postoji dovoljno visokih modela kojima možete zamijeniti ove kultne tenisice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju