Stanovi u potkrovlju možda nisu svima po ukusu, ali ne može se poreći da je riječ o vrlo zanimljivim prostorima koji odišu posebnom toplinom i šarmom.

Galerija Sobe u potkrovlju - 5 Sobe u potkrovlju - 6 Sobe u potkrovlju - 7 +16 Sobe u potkrovlju - 8

Razne su mogućnosti uređenja potkrovlja koja su posljednjih godina sve popularnija kao odabir prostora za život. U njima se savršeno mogu ukomponirati vintage i moderan stil, a vidljive drvene grede čine ih još zanimljivijima i toplijima.

Sobe u potkrovlju - 17 Spavaća soba u potkrovlju (Foto: Living4media)

Spavaće sobe naročito lijepo izgledaju u tavanskim prostorima jer oni daju dodatan osjećaj privatnosti i mirnoće koje su poželjne i potrebne su spavaćoj sobi.

U našoj fotogaleriji pronađite 20 prelijepo uređenih tavanskih prostora zbog kojih i sami poželimo imati stan u potkrovlju.

Sobe u potkrovlju - 9 Dnevna soba u potkrovlju (Foto: Living4media)

Potkrovlje obiteljske kuće u Zenici pretvoreno u savršenu ljetnu oazu Potkrovlje obiteljske kuće u Zenici uređeno je u savršenu ljetnu oazu s pogledom na zelenu prirodu - 7 Potkrovlje obiteljske kuće u Zenici uređeno je u savršenu ljetnu oazu s pogledom na zelenu prirodu - 3 Potkrovlje obiteljske kuće u Zenici uređeno je u savršenu ljetnu oazu s pogledom na zelenu prirodu - 1 +4 Potkrovlje obiteljske kuće u Zenici uređeno je u savršenu ljetnu oazu s pogledom na zelenu prirodu - 6 Nevjerojatan stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba uređen - savršeno Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 6 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 4 +11 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju