Vlasnici mačaka znaju da za vrijeme blagdana od svojih ljubimica mogu svašta očekivati, a dokazuju to i fotografije naših čitateljica koje su s nama podijelile kako njihove mace provode blagdanske dane. Jedno je sigurno - zabavljaju se odlično, iako neke nije ni briga za sav taj blagdanski šušur.

Galerija Najbolje je sakriti se u boru Krenuli smo ovako... Nisam sigurna hoće li bor preživjeti, ali dat ću sve od sebe da ga sredim +17 'Mislila si fotografirati bor bez mene na fotografiji?'

Uz "tradicionalno" pentranje po boru, mačke vole i zaleći ispod božićnog drvca ili se malo odmoriti u vjenčiću, srušiti koju kuglicu, pa i cijelo drvce, pogledati što ima na blagdanskom stolu, a nekima je najdraže sjesti u jaslice. S macama za blagdane sigurno nije dosadno, a kad su toliko slatke, lako im oprostimo svaki nestašluk.

Bor ne diramo, ali su zato jaslice nastradale 'Bor ne diramo, ali su zato jaslice nastradale' (Foto: Privatne fotografije)

Ideje za kićenje božićnog drvca za one koji imaju mačku - 5 Ideje za kićenje božićnog drvca koje će spasiti vlasnike mačaka

Naše čitateljice razveselile su nas, a i dobro nasmijale fotografijama svojih maca u blagdanskom raspoloženju, koje su s podijelile na našoj stranici na Facebooku, pa nam nije bilo preostalo drugo nego da im posvetimo članak. Neka i vama ove preslatke šašavice uljepšaju dan i hvala vam, drage naše, na genijalnim fotografijama i komentarima!

Jel\' me netko tražio? 'Jel' me netko tražio?' (Foto: Privatne fotografije)

Gazdarica mi je rekla da ako maca sruši bor, nema poklona. Zasad ga dobro čuvam 'Gazdarica mi je rekla da ako maca sruši bor, nema poklona. Zasad ga dobro čuvam' (Foto: Privatne fotografije)

Mislila si fotografirati bor bez mene na fotografiji? 'Mislila si fotografirati bor bez mene na fotografiji?' (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju