Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskrenI kada je u pitanju seks, prevarili ste se. I oni imaju tajne želje, ali neke od njih skrivaju od svojih partnerica

1. "PRLJAVI" GOVOR

Izgovaranje seksi fraza tijekom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju.

Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku. Doznajte i koje seksualne fantazije žene žele isprobati, ali srame se to priznati.

Ako ste mislili da su muškarci potpuno iskreni kada je u pitanju seks, prevarili ste se.

2. SCENA IZ FILMA ZA ODRASLE

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život.

Rijetki od njih priznat će da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle. Provjerite koje bi tri scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale.

3. GLEDANJE ŽENE U SAMOSTALNOJ "AKCIJI"

U anketi jedne poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju gledati svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju.

Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje tijelo i ne srami se vlastitog zadovoljstva. Provjerite kojih 10 stvari žene najviše žele u seksu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju