Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog para. Mladenci tada slave svoju ljubav i ulazak u bračnu luku sa svojim obiteljima i prijateljima. Iako je to jako sretan i prekrasan dan, postoje stvari zbog kojih su mladenci itekako žalili na svom vjenčanju

1. Prevelik broj uzvanika
Kada odrede datum vjenčanja, mnogi parovi osjećaju pritisak kako moraju pozvati baš svu rodbinu, prijatelje i kolege. Zbog prevelikog broja uzvanika mladenci često ni ne uspiju provesti vrijeme sa svim gostima te i za time znaju žaliti.

Ako zaista žele veliko vjenčanje to je u redu. No, ako bi radije manje vjenčanje samo s bliskim ljudima, oni onda imaju svako pravo na to.

Mladenci često žale što su pali pod pritiskom te pozvali ogroman broj ljudi iako su zapravo htjeli malo i intimno vjenčanej

2. Previše svečana atmosfera
Dan vjenčanja obično je vrlo detaljno razrađen te ide po određenom planu. Zbog toga se atmosfera može činiti previše svečanom.

To je dan kada su mladenci itekako pod stresom, a upravo zato bi atmosfera trebala biti opuštenija. Ipak je riječ o jednom radosnoj prigodi i slavlju.

3. Neograničeno korištenja mobitela
Mladenci često znaju žaliti za time što su na većini fotografija njihovi uzvanici u rukama imali mobitele. Ili su pak stalno fotografirali te snimali, a nisu zapravo proživljavali te jedinstvene trenutke.

Prije vjenčanja ili na početku slavlja mladenci bi onda trebali napomenuti kako im takvo korištenje mobitela smeta, te da su za snimanje i fotografiranje unajmili profesionalce kako bi se svi mogli dobro zabaviti i zajedno uživati.

Također, mladenke su priznale da najviše žale zbog ovih 10 grešaka s vjenčanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju