Inspirirajte se najnovijom kolekcijom legendarne modne kuće i u nadolazećoj sezoni kombinirajte trenirke, pastelne boje, sportske dokoljenke, zlato i šljokice


Službenom modnom cruise kalendaru proteklog vikenda pridružila se i Miuccia Prada.

Za premijerno predstavljanje kolekcije dizajnerica se vratila u rodni Milano i umjesto na neku daleku lokaciju, kako to obično biva s cruise kolekcijama, uzvanike je okupila u jedan od najljepših i najstarijih šoping centara u svijetu, Galleriju Vittorio Emmanuelle II.

Točnije, u Fondazione Prada Osservatorio - izložbeni prostor smješten pet katova iznad središnjeg dijela galerije i prvog Pradinog dućana kojeg je 1913. otvorio njezin otac Mario.

Cilj mi je bio kreirati kolekciju inspiriranu modernizmom, a "mjesto radnje" svojim je industrijskim elementima uvelike utjecalo na konačni proizvod,  nakon revije izjavila je dizajnerica.

1. Sportska odjeća na elegantni način
Glavna ideja Pradine Cruise kolekcije za 2018. lako je primjenjiva, ako ne i poželjna u svakodnevnom odijevanju. Sportska odjeća nosi se na elegantan način.

2. Pastelne boje
Dominiraju pastelne boje u kombinaciji s mladenačkim elementima - perjem u kosi i sportskim dokoljenkama. Kao protutežu nježnijim elementima, Miuccia je ponudila trenirke, modra odijela i kaputiće s kapuljačom.

3. Višeslojno odijevanje i zlatni nakit
Jedan od nezaobilaznih trendova je odijevanje u što više delikatnijih slojeva. Nosit će se i šljokice, uzorci iz šezdesetih, a kao modni dodatak ističu se zlatne ogrlice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju